4 Στάσεις στο σεξ που οι γυναίκες προτιμούν περισσότερο από την ιεραποστολική!

Σε μια πρόσφατη μελέτη, περισσότερες από 1,100 γυναίκες αποκάλυψαν όλα όσα θέλουν στο κρεβάτι. Αν λοιπόν θέλεις και ενδιαφέρεσαι να ικανοποιήσεις πλήρως την παρτενέρ σου, δες παρακάτω ποιες σεξουαλικές στάσεις μπορούν και ικανοποιούν τις γυναίκες περισσότερο ακόμη και από την διαχρονική ιεραποστολική.

 

Συμβουλές Σεξ: Πώς να αυξήσεις την τριβή του πέους σου στον κόλπο της!

 

Για την ακρίβεια η ιεραποστολική στάση ήρθε σε τελευταία θέση, γεγονός που δημιούργησε μεγάλη έκπληξη στον αντρικό πληθυσμό.

Η δημοσκόπηση περιελάμβανε 11 σεξουαλικές στάσεις και κάθε γυναίκα που συμμετείχε στην έρευνα, έπρεπε να επιλέξει 3 αγαπημένες της. Όπως αποδεικνύεται, οι γυναίκες θέλουν τα ίδια πράγματα με σένα, δηλαδή λίγη περισσότερη περιπέτεια!

Τσέκαρε παρακάτω τις 4 πιο top σεξουαλικές στάσεις που άγγιξαν τη κορυφή στις επιλογές των γυναικών.

 

Η καθιστή στάση που κοιτάτε ο ένας τον άλλον

Το 48% των συμμετεχόντων ψήφισαν τη συγκεκριμένη στάση ως την αγαπημένη τους και ο λόγος είναι πως η γυναίκα μπορεί να έχει τον έλεγχο της διείσδυσης και τον ρυθμό της ταχύτητας των κινήσεων. Το καλό για σένα είναι πως έχεις πλήρη πρόσβαση στο στήθος της.

 

Ιεραποστολική με τα πόδια ψηλά

AdTech Ad

Το 32% των γυναικών την ψήφισαν ανάμεσα στις 3 αγαπημένες τους, επειδή όταν σηκώνει ψηλά τα πόδια της αυτόματα στενεύει και ο κόλπος της, με αποτέλεσμα να είναι πιο εύκολο για σένα να χτυπήσεις το σημείο G της.

 

Από πίσω ενώ είναι ξαπλωμένη

Η συγκεκριμένη στάση ανήκει στις αγαπημένες του 31% των συμμετεχόντων, διότι τους προσφέρει άνεση συν το ότι μπορείς να τις αγκαλιάζεις και να τις φιλάς στη πλάτη. Το καλό για σένα σε αυτή τη στάση, είναι πως φαντάζεις «μεγαλύτερος» μέσα της.

 

Στην άκρη του κρεβατιού με τα πόδια ψηλά

Το 30% των γυναικών ψήφισαν τη στάση αυτή ως μια από τις 3 αγαπημένες τους, επειδή λυγίζοντας τη μέση τους, στενεύουν τα τοιχώματα του κόλπου, αυξάνοντας με αυτό το τρόπο την ένταση της τριβής. Αν θέλεις πυροτεχνήματα στο κρεβάτι σας, φρόντισε με το ελεύθερο χέρι σου να χαϊδεύεις τη κλειτορίδα της όσο κάνετε τη συγκεκριμένη στάση για να την απογειώσεις!

manslife