4 γυναίκες δοκιμάζουν το λεσβιακό σεξ και περιγράφουν την εμπειρία

Η Jaclyn Glenn, μέσα από το κανάλι της στο YouTube, μίλησε με τις γυναίκες αυτές, προσπαθώντας να εξηγήσει γιατί οι straight γυναίκες που κάνουν σεξ με άλλες γυναίκες αυξάνονται διαρκώς.

Η πρώτη ερώτηση της Jaclyn, είναι, πόσες φορές στη ζωή της μία γυναίκα θα κάνει σεξ με άλλη γυναίκα. Και οι τέσσερις είπαν ότι θα συμβεί τουλάχιστον μία, έστω δύο φορές.

«Η πρώτη φορά θα είναι ύστερα από ένα μεθύσι στο μπαρ. Αν συμβεί δεύτερη, σημαίνει ότι κάτι συνέβη στη γυναίκα και εκείνη τη στιγμή μισεί τους άντρες, οπότε επιλέγει να κοιμηθεί με γυναίκα», λέει η April.

Η Nezvera θέτει το θέμα διαφορετικά: «Η πρώτη φορά συμβαίνει, έτσι, για διασκέδαση. Η δεύτερη επειδή σκέφτεσαι… Το έχω ξανακάνει, οπότε, γιατί όχι. Αν υπάρξει τρίτη, συμβαίνει για να αποδείξεις στον εαυτό σου ότι είσαι ακόμα straight».

Στην ερώτηση τι πήραν από τις γυναίκες με τις οποίες κοιμήθηκαν, η April και η Nickey, περιέγραψαν ως εκπληκτικό το σεξ και είπαν ότι ύστερα από αυτό κατάλαβαν περισσότερο το κορμί τους.

Οι γυναίκες ρωτήθηκαν γιατί νομίζουν ότι οι λεσβίες ή οι bi-sexual θέλουν να κάνουν σεξ με straight γυναίκες.

«Θέλουν να κάνουν σεξ με straight γυναίκες γιατί αυτό είναι πρόκληση και οι προκλήσεις αρέσουν σε όλους», ενω η April προσθέτει: «Δεν γνωρίζω, αλλά όλες οι λεσβίες που ξέρω, αυτό, το έχουν ως στόχο».

Τώρα, στο γιατί straight γυναίκες το κάνουν με λεσβίες, όλες συμφωνούν, ότι αυτό γίνεται για πολλούς και διαφορετικούς λόγους.

«Είναι μια στιγμιαία παρόρμηση. Δεν σκέφτεσαι το μέλλον, αλλά το τι κάνεις εκείνη τη στιγμή», λέει η Nezvera, ενώ η Jessie αποκαλύπτει ότι: «Απλώς κάποιες φορές θέλω να κάνω σεξ με γυναίκα».

Πάντως, όταν η Jaclyn στην τελευταία ερώτηση ζήτησε από τις γυναίκες να της πουν αν θα έκαναν σχέση με άλλη γυναίκα, πήρε, κατηγορηματικά, αρνητική απάντηση από όλες.

sportdog.gr

AdTech Ad

AdTech Ad