4 αλήθειες γύρω από το σεξ που σίγουρα δεν ήξερες

Το σεξ σαν πράξη είναι σαφώς υπέροχη και όλα τα γνωστά που έχουμε κατά καιρούς πει. Εκτός φυσικά από το γεγονός ότι ο άνθρωπος τουλάχιστον, κυριολεκτικά το λατρεύει, είναι σχεδόν μαγικό το οτιδήποτε κι αν αφορά το σεξ γίνεται αμέσως πρώτο θέμα! Eίτε έχει να κάνει με tips για στάσεις και κόλπα, είτε έχει να κάνει με στατιστικά, αλήθειες και ψέματα, πάντα τραβάει το ενδιαφέρον και την προσοχή καθώς η ανθρώπινη φύση, όσα χρόνια κι αν περάσουν δεν θα πάψει ποτέ να ενδιαφέρεται για το σεξ και για το τι συμβαίνει γύρω από αυτό. Εμείς συγκεντρώσαμε μερικές από τις πιο περίεργες αλήθειες γύρω από αυτό και σας τις παρουσιάζουμε…

1. Το στοματικό σεξ ήταν παράνομο στον Καναδά μέχρι το 1969: Αν αναρωτιέστε, και ειδικά τα αγόρια εκεί έξω, πώς θα ήταν η ζωή χωρίς στοματικό σεξ, θα έπρεπε να είχατε ζήσει στον Καναδά την περίοδο πριν το 1969! Θα μας πείτε τώρα, πώς γίνεται ολόκληρη κυβέρνηση να απαγορεύει κάτι τόσο όμορφο και απολαυστικό. Κι όμως γίνεται! Οι λόγοι που είχαν οδηγήσει στην απόφαση αυτή είναι αδιευκρίνιστοι και ευτυχώς που τελικά άλλαξε το 1969 γιατί καθόλου καλά δεν τους βλέπαμε τους Καναδούς!

2. Πονοκέφαλος; Όχι πια: Ποια είναι η πιο κλασική δικαιολογία που λένε οι γυναίκες στους άντρες προκειμένου να μην κάνουν σεξ; Ναι καλά καταλάβατε, η περιβόητη και διαχρονική δικαιολογία του πονοκεφάλου! Ωστόσο, όλα αυτά πλέον ανατρέπονται, και οι απανταχού ξενέρωτες κυρίες μένουν ξεκρέμαστες! Σύμφωνα λοιπόν με έρευνες, ο πονοκέφαλος δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να λειτουργήσει απαγορευτικά για τη σεξουαλική δραστηριότητα, μιας και πολύ απλά, με το σεξ εκκρίνονται ενδορφίνες οι οποίες λειτουργούν ως παυσίπονα για οποιονδήποτε πόνο! Οπότε, όταν το κεφάλι πονάει, κάντε σεξ και αφήστε τα χάπια!

3. Το σεξ προκαλεί… θλίψη: Κι όμως αυτό, μπορεί να μην ισχύει για όλους αλλά υπάρχει αρκετά μεγάλη μερίδα αντρών που υποφέρουν από την πάθηση αυτή. Μπορεί λοιπόν στους περισσότερους το σεξ να φέρνει χαρά και ευεξία, αλλά υπάρχουν και κάποιοι άντρες οι οποίοι μετά το σεξ είναι κυριολεκτικά απαρηγόρητοι! Τόσο πολύ μάλιστα, που κλαίνε και με μαύρο δάκρυ! Δεν ξέρουμε ακριβώς τους λόγους της αλλόκοτης αυτής πάθησης, αλλά τα δάκρυα είναι εξαιρετικό λιπαντικό, έτσι για να μην πηγαίνει και τόσο κλάμα χαμένο!

Πρώτο ραντεβού: Οι κινήσεις που φανερώνουν αν όντως σε θέλει

4. IQ και σεξ δυο κόσμοι αντίθετοι: Όλοι οι άνθρωποι έχουν ανάγκη το σεξ και φυσικά όλοι κάνουν είτε με μεγαλύτερη είτε με μικρότερη συχνότητα. Το γιατί, δεν έχει ακόμα διευκρινιστεί, αλλά υπάρχει μία έρευνα η οποία προσπάθησε να το εξηγήσει. Σύμφωνα λοιπόν με την έρευνα αυτή, όσο υψηλότερο είναι το IQ ενός ανθρώπου, τόσο χαμηλότερη είναι η σεξουαλική του δραστηριότητα. Η αλήθεια είναι ότι κάποιος θα μπορούσε να πει ότι όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια αλλά ίσως να υπάρχει μία πιο λογική εξήγηση για όλο αυτό που έχει να κάνει με τα standars του καθενός και με το τι ζητάει κάθε άνθρωπος. Φανταζόμαστε καταλαβαίνετε τι εννοούμε γιατί και κακοί δεν θέλουμε να γίνουμε!

 

Queen