(ΦΩΤΟ) 55χρονη κούγκαρ: “Γιατί κάνω σεξ με συνομηλίκους του γιου μου”

Η 55χρονη  δεν αφήνει τον χρόνο της να πάει χαμένος μετά το διαζύγιό της. Βγαίνει τακτικά με άνδρες ακόμα και 20 χρόνια νεότερούς της, ενώ ο 19χρονος γιος της είναι στο σπίτι και περνά χρόνο μπροστά στον υπολογιστή του.

Η καλογυμνασμένη Λονδρέζα κανονίζει τα ραντεβού της μέσω μιας εφαρμογής, από τότε που κατέρρευσε ο γάμος της.

Την ώρα που ο νεαρός Craig, ο γιος της, προτιμά να περνά ήσυχα βράδια στο σπίτι, η Pauline –που αυτοχαρακτηρίζεται «κούγκαρ»– βγαίνει για ποτά με άνδρες και δηλώνει αποφασισμένη να μείνει νέα, κάνοντας σχέσεις ακόμα και μόνο για σeξ.

«Είναι οκ όταν το κάνουν άνδρες αυτό, αλλά για τις γυναίκες δεν είναι. Είμαι ασφαλής, τα κάνω όλα με ασφάλεια. Γιατί να μην διασκεδάζω κι εγώ όπως οι άνδρες;», λέει με αφοπλιστική ειλικρίνεια στην «Daily Mail», θίγοντας ακριβώς το στερεότυπο αυτό που κυνηγά τις γυναίκες εδώ και χρόνια.

Η Pauline γνώρισε τον Μαλαισιανό σύζυγό της το 1981, όταν ζούσε στο Nottingham και σπούδαζε. Ερωτεύτηκαν και παντρεύτηκαν το 1984 και εκείνη παραιτήθηκε από τη δουλειά της και μετακόμισε στη χώρα του. Ωστόσο, ύστερα από λίγο άρχισε να νιώθει έξω από τα νερά της. «Ήταν δύσκολο, σαν να κινούμαι πίσω στο χρόνο. Ο κόσμος με σχολίαζε όταν περπατούσα στο δρόμο», λέει.

Δεν ήταν εύκολα τα πράγματα για την Pauline, που είχε αφήσει πίσω της στη Βρετανία την οικογένειά και τους φίλους της, παρότι επιφανειακά όλα φαίνονταν τέλεια στον γάμο της.

Όταν οι δυο γιοι της, Craig και Aaron, που είναι σήμερα 19 και 23, μεγάλωσαν, η Pauline ζούσε στη Σιγκαπούρη και ήταν απελπισμένα δυστυχής. «Είχα χάσει την ταυτότητά μου ως μητέρα και σύζυγος», εξηγεί. Κατέληξε να φλερτάρει με έναν άνδρα από το γυμναστήριό της, αλλά ο άνδρας της ανακάλυψε την απιστία της, διαβάζοντας το ημερολόγιό της. Ύστερα από σχεδόν 30 χρόνια γάμου, τον Μάρτιο του 2013, την άφησε. «Το πρώτο διάστημα ήμουν συντετριμμένη, δεν ένιωθα καλά», θυμάται. Αλλά λίγο μετά άρχισε να βγαίνει με φίλους της στη Σιγκαπούρη και εξεπλάγη από την προσοχή που προσέλκυε.

Όταν ήταν νέα, δεν είχε πολλή αυτοπεποίθηση, ωστόσο οι εμπειρίες ζωής την έκαναν να νιώθει σίγουρη για τον εαυτό της.

Τα βράδια που έβγαινε έξω γνώριζε πολλούς εργένηδες. Ανακάλυψε πως μπορούσε να κάνει πολύ ωραίες συζητήσεις, ειδικά με άνδρες – κάτι που δεν κάνει η νέα γενιά. «Ο γιος μου περνά τη ζωή του στο Ίντερνετ, δεν θα συναντήσει ποτέ τους ανθρώπους με τους οποίους συνομιλεί», λέει.

Επιστρέφοντας στη Βρετανία, στράφηκε σε μια ιστοσελίδα γνωριμιών, που όμως δεν της έκανε, κι έτσι κατέληξε στη συγκεκριμένη εφαρμογή, μέσω της οποίας άρχισε να βγαίνει με άνδρες χωρίς δεσμεύσεις. Σύντομα άρχισε να έχει έως και τρία ραντεβού την εβδομάδα.

Όπως λέει, ξέρει τι ψάχνει σε έναν άνδρα. Της αρέσουν εκείνοι που είναι ευφυείς και μπορούν να κάνουν μια ενδιαφέρουσα συζήτηση, αλλά δεν θέλει εκείνους που έχουν πολύ μεγάλη ιδέα για τον εαυτό τους.

«Έχω και ένα όριο ηλικίας, δεν πέφτω κάτω από αυτό. Μερικοί άνδρες στη συγκεκριμένη εφαρμογή είναι 20 χρονών, πολύ νέοι. Εγώ προτιμώ εκείνους που είναι στα τέλη των 30 ή στις αρχές των 40», εξομολογείται.

Διαβάστε περισσότερα εδώ : Pauline Yong: Μια 55χρονη Βρετανίδα που αυτοαποκαλείται «κούγκαρ» (pics) | E-Daily.gr

AdTech Ad