Πρωκτικό σεξ

Κορίτσιααα θέλω γνώμες..Πόσες το χετε κάνει? πως σας φανηκε? το ευχαριστηθηκατε καθολου? εγω για να πω την μαυρη αληθεια μου φοβαμαι και το αγορι μου θελει πολυ αλλα εγω δεεεν. γενικα ειμαι περιεργη στο σεξ και ολο λεω θα το δοκιμασω αλλα τελευταια στιγμη το μετανιωνω 😛 νταξ δν με πιεζει αλλα δν θα τον χαλαγε κιολα 😛 περιμενω γνωμες …
 
Αρχικά το πρωκτικό σεξ θέλει μια μικρή προετοιμασία πριν γίνει το όλο νταβαντούρι. Να έχεις ενεργηθεί, να έχεις πλυθεί καλά στην περιοχή και να έχεις οπωσδήποτε κάποιο λιπαντικό στην κατοχή σου. Έπειτα ο σύντροφος σου πρέπει να είναι αρκετά προσεκτικός και τρυφερός. Προσωπικά από την μέρα που το δοκίμασα και έπειτα το έβαζα συχνά στο μενού. Αν σε χειριστεί και άλλος προσεκτικά θα το απολαύσεις. Απλά χαλάρωσε.
 
Εμένα με ευχαριστούσε τόσο το γεγονός ότι ήταν κάτι απαγορευμένο αλλά και το ότι έδινα την μεγαλύτερη δυνατή απόλαυση που μπορούσα στο αγόρι μου. Ο καθένας πως το σκέφτεται 🙂 απλά χαλάρωσε και διώξε όλα τα ταμπού σου. Ακόμα και πρωκτικό να μην κάνεις θα κάνει ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ καλύτερο σεξ αν απελευθερωθείς 🙂 have fun!!