14 πράγματα που δεν πρέπει να πείτε ποτέ κατά την διάρκεια της ερωτικής πράξης.

Ένα από αυτά τα πράγματα που μας εκπλήσσουν σχετικά με τον γάμο είναι, ότι στην πραγματικότητα δεν γνωρίζουμε τόσο καλά τον σύντροφό μας όσο θέλουμε να πιστεύουμε. Αυτό ισχύει ακόμα και αν είναι ο πιο κοντινός σας άνθρωπος.

Βέβαια, αυτό δεν χρειάζεται να μας προβληματίζει τόσο πολύ, γιατί είναι αδύνατον να μοιραζόμαστε τα πάντα με έναν άνθρωπο. Και φυσικά, είναι πολύ ωραίο, όταν προσπαθούμε να ανακαλύπτουμε συνεχώς καινούργιες πτυχές του ανθρώπου που είναι δίπλα μας. Φυσικά, αυτό ισχύει για τις ερωτικές πράξεις. Κάθε ζευγάρι θα πρέπει να είναι να σε θέση να συζητάει ανοιχτά τις προτιμήσεις και τις επιθυμίες του σε αυτό το θέμα.

Δεν χρειάζεται να το παίρνουμε προσωπικά, αν χρειαστεί να μάθουμε περισσότερες πληροφορίες για το τι ευχαριστεί τον σύντροφό μας. Η επικοινωνία, άλλωστε, είναι το κλειδί για κάθε πετυχημένη σχέση. Βέβαια, υπάρχουν μερικές σκέψεις που όλοι κάνουμε κατά την διάρκεια της σεξουαλικής πράξης, που καλό θα ήταν να μην τις μοιραστούμε με τον σύντροφό μας ή αν μας απασχολεί πολύ το θέμα να τις συζητήσουμε αργότερα μαζί του.

 “Λάθος τρύπα, λάθος τρύπα!” Είτε πρόκειται για ατύχημα, είτε για προσχεδιασμένη πράξη, ο σύντροφός σας θα πρέπει να είναι πιο προσεχτικός.

  “Μήπως αυτό το είδες σε καμία ταινία πορνό;” Είτε πρόκειται για κινήσεις, είτε για ήχους, αν προσπαθήσετε να αναπαραστήσετε κάτι που είδατε σε ταινία πορνό, ο σύντροφός σας θα το καταλάβει. Μερικά ζευγάρια δεν έχουν κανένα πρόβλημα με αυτό. Μάλιστα, σε πολλά ζευγάρια αρέσει να βλέπουν μαζί ταινίες πορνό. Ο καθένας έχει διαφορετικά γούστα, αλλά όπως και να έχει να έχετε υπόψιν σας, ότι το παρατηρούν.

“Γιατί φοράς ακόμα μερικά από τα ρούχα σου;” Μερικές φορές, ο ένας σύντροφος βγάζει όλα του τα ρούχα, ενώ ο άλλος φοράει μερικά. Κάποια ζευγάρια δεν έχουν πρόβλημα με αυτό, κάποια άλλα έχουν. Και πάλι εξαρτάται από το ζευγάρι.

“Πολύ, υπερβολικά πολύ!” Εδώ μιλάμε για το φιλί. Είναι πολύ ωραίο να αισθάνεσαι επιθυμητός από τον σύντροφό σου, αλλά όταν ο ένας θέλει να κατασπαράξει τον άλλον και ο άλλος δεν έχει την ίδια διάθεση, καλό θα ήταν να πέσουν λίγο οι τόνοι.

Μπορούμε να τελειώνουμε επιτέλους;” Αυτό μπορεί να ειπωθεί σε πολλές καταστάσεις. Μπορεί ο ένας να έχει πολύ ελεύθερο χρόνο και ο άλλος να είναι πολύ απασχολημένος με την δουλειά του, αλλά όπως και να έχει αυτό πρέπει να το συζητήσει το ζευγάρι μεταξύ του.

“Του πρώην μου του άρεσε πολύ να το κάνει αυτό.” Σίγουρα, κανένας δεν θα ήθελε να ακούσει αυτή την φράση. Κανείς δεν θα ήθελε να ξέρει, ότι ο σύντροφός του σκέφτεται την πρώην του.

 “Αουτς, αυτό πόνεσε!” Πριν αρχίσετε να λέτε πόσο καλές και ικανοποιητικές είναι οι κινήσεις σας, δώστε προσοχή τις αντιδράσεις του συντρόφου σας. Υπάρχει μια λεπτή διαχωριστική γραμμή ανάμεσα στον πόνο και την ευχαρίστηση.

“Μήπως να τελειώνουμε επιτέλους;” Αν ο σύντροφός σας είναι λίγο πιο χαλαρός κατά την διάρκεια της πράξης, μάθετε τον λόγο. Σε όλους αρέσει η απόλαυση που προέρχεται από την πράξη, αλλά πέρα από αυτό έχουμε προβλήματα, που επηρεάζουν την ερωτική ζωή μας.

“Σε παρακαλώ, μπορείς να σταματήσεις να μιλάς;” Ο κάθε άνθρωπος έχει διαφορετικές προτιμήσεις στους ήχους που του αρέσουν, είτε τους δικούς του, είτε του συντρόφου του. Όπως και να έχει, όμως, η υπερβολή δεν είναι καλή.

“Χαλάρωσε λίγο. Δεν είναι μαραθώνιος.” Είναι πολύ σημαντικό οι ρυθμοί των δυο συντρόφων να συμβαδίζουν. Σε κάποιον μπορεί να αρέσουν οι πιο απαλές κινήσεις, ενώ σε κάποιον άλλο οι πιο άγριες. Η λύση βρίσκεται πάντα κάπου στην μέση.

“Μπορείς να μπεις μέσα τώρα.” Δεν χρειάζεται να είστε πολύ πειραχτήρια.

“Μπορώ να κάνω ένα γρήγορο τηλεφώνημα;” Είναι σπάνιο, αλλά μπορεί να συμβεί. Ο ένας σύντροφος μπορεί να ανησυχεί πολύ για κάτι που συμβαίνει στην δουλειά του, αλλά δεν θα το αναφέρει για να μην χαλάσει την στιγμή.

“Είσαι σίγουρος, ότι είναι όλο μέσα;” Κάποιες φορές, το… μέγεθος μπορεί να είναι διαφορετικό, ανάλογα με τις εξωτερικές συνθήκες. Δεν είναι κάτι που θα πρέπει να σας απασχολεί.

“Μπορώ να το κάνω καλύτερα μόνη μου.” Ο καθένας από εμάς ξέρει το σώμα του καλύτερα από τον οποιονδήποτε. Μπορείτε να πείτε και να δείξετε στον σύντροφό σας τι είναι αυτό που σας αρέσει.

tilestwra