Είμαι ομοφυλόφιλος γιατί δεν με έλκυσε ποτέ καμιά…

Καλησπέρα είμαι 17 χρόνων και ειμαι λιγάκι μπερδεμένος με την συνέχεια που θα έχει η ζωή μου εγώ έχω καταλάβει εδώ και 7 με 8 χρόνια ότι ειμαι ομοφυλόφιλος γιατί δεν με ελκύσε ποτέ καμιά.

Τώρα το πρόβλημα μου είναι ότι μια φορά προχώρησα στα κρυφά και χούφτωσα ενα φίλο μου την ώρα που απολάμβανε τον ύπνο του και του είπα τι έκανα και έχασα τον καλύτερο μου φίλο.

Και τώρα δεν ξέρω πως να προχωρήσω πως να κάνω κάποιου είδους σχέση.

Αυτό με το χούφτωμα του πρωην κολλητού μου το έμαθαν η δικη μου και με ρώταγαν συνέχεια αν ειμαι και απανταγα όχι γιατί έλεγαν ότι άμα ειμαι για ψυχολόγο κτλ κτλ

Περιμένω τις άποψης σας.

Με εκτίμηση, ένας θαυμαστις τον νεραιδον :p

Υστερόγραφο: Άμα φενονται τα προσωπικά δεδομένα όπως (mail,όνομα) παρακαλώ να τα κρύψετε η να φαίνεται ΜΟΝΟ το όνομα. Επίσης συγνώμη για το μεγάλο κείμενο.

Σάββας

 

Αγαπητέ Σάββα,

Στον ψυχολόγο να πάνε γρήγορα όσοι έχουν πρόβλημα με τους ομοφυλόφιλους. Η ομοφυλοφιλία δεν είναι «ψυχική πάθηση» ούτε «θεραπεύεται». Στις ΗΠΑ μάλιστα απαγορεύεται δια νόμου να διαφημίζονται «θεραπείες» της ομοφυλοφιλίας, διότι είναι απάτη.

Στους δικούς σου αφού είναι τόσο κολλημένοι δεν χρειάζεται να πεις τίποτε. Να τους λες να μην ανακατεύονται στην ζωή σου και να μην δέχεσαι περισσότερες συζητήσεις. Κόψε τις με το μαχαίρι. Στην ανάγκη πες τους επιθετικά ότι εσύ δεν ρωτάς τι κάνουν αυτοί στο κρεβάτι, οπότε να σε αφήσουν ήσυχο.

Η «κάποιου είδους σχέση» που αναζητάς, δεν θα γίνει με έναν στρέιτ, γιατί είδες τα αποτελέσματα. Πρέπει να γνωρίσεις γκέι, όσο γίνεται πιο συνειδητοποιημένους, που να μην τρώγονται με τα ρούχα τους («είμαι; δεν είμαι; δεν πρέπει να είμαι; κλπ). Δυστυχώς, στην ηλικία σου τα περισσότερα παιδιά δεν ξέρουν ακόμη τι τους γίνεται με τη σεξουαλικότητά τους, ακόμη και τα στρέιτ που τα βρίσκουν όλα έτοιμα και πολύ πιο εύκολα από έναν γκέι, που πρέπει να παλέψει με όλο του τον περίγυρο.

Έτσι τα γκέι παιδιά στα 17 τους συχνά βασανίζονται από αισθήματα ενοχής, δεν μπορούν να χαλαρώσουν και να αποδεχτούν την σεξουαλικότητά τους και πολλές φορές προσπαθούν να την κρύβουν, «να μην τους φαίνεται». Έτσι ακόμη και αν γνωρίσεις έναν γκέι στην ηλικία σου είναι πιθανόν είτε να μην το καταλάβεις, αν καμουφλάρεται τόσο καλά, είτε να φοβάται να κάνει κάτι μαζί σου.

Που θέλω να καταλήξω; Παρότι τα στρέιτ παιδιά στα 17 τους έχουν γκομενικούς δεσμούς, συχνά οι συνομήλικοι γκέι είναι μόνοι τους. Πρέπει να κάνεις υπομονή, να τελειώσεις το Λύκειο, να αρχίσεις να κινείσαι πιο ελεύθερα, να «δικτυωθείς» σε γκέι μέρη, με γκέι παρέες, σε γκέι δράσεις (αν αυτά υπάρχουν εκεί που ζεις) για να γνωρίσεις κάποιον ώστε ίσως τελικά να κάνεις την «κάποιου είδους σχέση».

Φιλικά

 

Σαββούλη μου,

Σε περιμένει μια υπέροχη ζωή ως γκέι άντρας. Μην ακούς τις μαλακίες που λένε ότι είμαστε καταδικασμένοι στη μοναξιά και άλλες παρλαπίπες. Αυτά είναι πλέον προπολεμικά και τα παθαίνουν μόνο όσοι τα πιστεύουν (και τα δημιουργούν μόνοι τους).

Θα μου πεις, μωρή Νεράιδα, μόνος μου είμαι και δεν το δημιουργώ εγώ! Δίκιο έχεις, αλλά είσαι μόλις 17 χρονών και εγκλωβισμένος σ’ ένα πολύ περιορισμένο περιβάλλον: σχολείο, οικογένεια, άντε και κάνα φροντιστήριο ή άθλημα (αν έχει πατινάζ στον πάγο στην περιοχή σου). Οπότε πού να γνωρίσεις ενδιαφέροντες και διαθέσιμους γκέι άντρες; Στις χοροεσπερίδες του γκέι κέντρου του δήμου;

Με άλλα λόγια: υπομονή για λίγο καιρό ακόμα. Αν ζεις Αθήνα απευθύνσου στην Colour Youth για να βρεις παρέες αλλά και να ενημερωθείς για την ομοφυλοφιλία σου. Επίσης υπάρχουν οι λάτιν χοροί του 10% και οι εκδρομές του 10%. Παρόμοιες πρωτοβουλίες γίνονται και στη Θεσσαλονίκη.

Ακόμα κι αν ζεις στην επαρχία υπάρχουν διάφορες πόλεις με γκέι ζωή. Αρκεί να τις γκουγκλίσεις και θα τις βρεις. Ή στο facebook. Όλα εγώ θα σ’ τα βρω;

Καλή σου συνέχεια και πάψε να χουφτώνεις στρέιτ αγόρια!

10percent