11 άχρηστες πληροφορίες για το στοματικό σεξ

Το κάνουμε, μας αρέσει να μας το κάνουν, απαιτεί τέχνη, χαρίζει μπόλικη ηδονή στον/στην παρτενέρ. Το στοματικό σεξ αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της σεξουαλικής ζωής για πολύ κόσμο και παρακάτω ακολουθούν 11 άχρηστα trivia επί του θέματος.

Το ξέρετε ότι η γλώσσα είναι μυς που μπορείτε να γυμνάσετε και να… δυναμώσετε; Υπολογίζεται ότι η γλώσσα μπορεί να «πιέσει» το ανδρικό μόριο με “βάρος” 3-4 κιλά.

Το σπέρμα είναι ένα υγρό χαμηλό σε υδατάνθρακες, με φρουκτόζη και διάφορα ένζυμα.

Η τυπική ανδρική εκσπερμάτωση μπορεί να γεμίσει ένα κουταλάκι του γλυκού.

Η ανανέωση των… αποθεμάτων σπέρματος διαρκεί περίπου 15 λεπτά μετά την τελευταία εκσπερμάτωση.

Η κατανάλωση αλκοόλ μπορεί να θεωρείται πως χαλαρώνει το σώμα, όμως στην πραγματικότητα «σφίγγει» τους μύες του λαιμού και δυσκολεύει τη διαδικασία του στοματικού.

Αν θέλετε να κάνετε deepthroat στον σύντροφό σας, δοκιμάστε να εκπνεύσετε πριν. Η εκπνοή μπορεί να αυξήσει την… χωρητικότητα μέχρι και 33%.

To 13% των εφήβων απέχει από το στοματικό σεξ επειδή πιστεύουν ότι οι γονείς τους δε θα συμφωνούσαν.

H αυτοκράτειρα Wu Hou της δυναστείας των Tang στην Κίνα (683-705 μ.Χ.) επέμενε όλοι οι επισκέπτες της να της κάνουν στοματικό ως ένδειξη υποτέλειας.

Στο San Fransisco το στοματικό σεξ απαγορεύεται.

Το Κάμα Σούτρα περιλαμβάνει τεχνικές για δέκα τύπους φιλιών, 64 τύπους «χαδιών», 84 στάσεων για σεξ και οκτώ παραλλαγές για στοματικό σεξ.

Για την καλύτερη δυνατή εμπειρία, θα πρέπει να προσέχετε τι τρώτε. Τροφές όπως το ακτινίδιο, το σέλερι και ο ανανάς μπορούν να κάνουν τα υγρά γλυκά σε γεύση. Γαλακτοκομικά προϊόντα, κρέας και αλκοόλ σε γενικές γραμμές χειροτερεύουν τη γεύση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ