10+1 πράγματα για τα οποία δεν πρέπει να ντρεπόμαστε στο σεξ

Πολλά μπορούν να συμβούν κατά τη διάρκεια του σεξ. Από έναν οργασμό, μέχρι τη σύλληψη μιας νέας ζωής. Υπάρχουν ωστόσο και άλλα, λιγότερο ευχάριστα ή περίεργα που μπορεί να συμβούν κατά τη διάρκεια του σεξ. Σχεδόν τα περισσότερα έχουν συμβεί σε όλους κάποια στιγμή στη σεξουαλική μας ζωή.

Αν θεωρείτε ότι το σεξ μπορεί να είναι αυτό που βλέπετε σε ρομαντικές ταινίες, ή πορνό, μάλλον έχετε λάθος εκτίμηση. Το περιβάλλον δεν είναι πάντα ιδανικό και οι παρτενέρ δεν μπορούν να είναι τέλειοι. Γι’ αυτό όταν κάτι πάει στραβά έστω και λίγο στο κρεβάτι, πολλοί είναι οι άνθρωποι που αναπτύσσουν μεγάλες σεξουαλικές ανασφάλειες.

Τα καλά νέα είναι ότι τα περισσότερα από τα πράγματα που εμείς θεωρούμε περίεργα, στην πραγματικότητα είναι εντελώς φυσιολογικές παρενέργειες του σεξ. Σε εκτενές άρθρο του το Bustle, αποκαλύπτει τα πιο ντροπιαστικά πράγματα που μπορεί να μας συμβούν στο σεξ, αλλά δεν θα πρέπει να δώσουμε καμία σημασία.

Παρακάτω θα βρείτε 10+1 πράγματα για τα οποία δεν θα πρέπει ποτέ να ντραπείτε.

1. Για τους παράξενους ήχους

Ακόμα και στην πιο “καυτή” στιγμή, το σεξ εξακολουθεί να είναι μια πολύ αρχέγονη δραστηριότητα, και οι θόρυβοι που έρχονται με αυτό δεν είναι πάντα τόσο ρομαντικοί όσο θα θέλαμε να είναι. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να ντρέπεστε για τυχόν ήχους κατά τη διάρκεια του σεξ.

2. Για την ώρα που χρειάζεστε να ολοκληρώσετε

Αν προσποιείστε οργασμό επειδή χρειάζεστε κάποιο χρονικό διάστημα για να πετύχετε έναν πραγματικό, σταματήστε. Υποτίθεται πως μια γυναίκα φτάνει σε οργασμό μετά από 10-20 λεπτά και ένας άνδρας μετά από 7-14 λεπτά, ωστόσο δεν υπάρχει «κανονικό», όταν πρόκειται για τον καθένα μας ξεχωριστά. Εάν ο συγχρονισμός σας επηρεάζει τη σεξουαλική ζωή σας, δοκιμάστε νέες τεχνικές για να αλλάξετε λίγο τα πράγματα.

3. Αν θέλετε να ζητήσετε κάτι

Είναι 2015. Έχουμε smartphones και ρολόγια πιο έξυπνα από εμάς, ωστόσο πολλοί εξακολουθούν να φοβούνται να ζητήσουν αυτό που πραγματικά θέλουν στο κρεβάτι. Για ποιο λόγο; Μήπως ζητώντας περισσότερη δράση ο παρτενέρ θα μας χαρακτηρίσει απαιτητηκούς; Η λεκτική επικοινωνία είναι το κλειδί για μια ευτυχισμένη σεξουαλική ζωή, γι ‘αυτό αν δεν σας ενθουσιάζει αυτό που κάνει ο σύντροφός σας, μιλήστε του. Δεν υπάρχει καμία ντροπή στο να αναζητάτε την ευτυχία.

4. Αν δεν ερεθίζεστε εύκολα

Ορισμένοι (άνδρες και γυναίκες) χρειάζονται το χρόνο τους και αυτό δεν πρέπει να κάνει κανέναν να αισθάνεται ντροπή. Πολλές φορές, τα σώματα και τα μυαλά μας δεν συνδέονται σεξουαλικά, και μπορεί να νιώσετε λίγο προδομένοι από τα γεννητικά όργανα σας, όταν η καρδιά λέει, “ναι”, αλλά κάποιος άλλος λέει, «όχι, ευχαριστώ». Για τις γυναίκες, το πρόβλημα μπορεί συχνά να λυθεί με κάποια ερωτικά παιχνίδια και λιπαντικά, ενώ πολλοί άνδρες πιστεύουν ότι ο αυνανισμός για ένα λεπτό είναι ένας καλός τρόπος να πάρουν τα πάνω τους.

5. Αν δεν έχετε οργασμό

Όσο και όλοι θέλουμε, ο οργασμός κατά τη διάρκεια του σεξ, μερικές φορές απλά δεν έρχεται. Προτού σκεφτείτε να προσποιηθείτε, αναλύστε λίγο τον στόχο του σεξ. Πάρτε το χρόνο σας και χαλαρώστε. Αναζητήστε τον με όποιο τρόπο μπορείτε. Αν πάλι δεν έρθει, σημασία έχει ο προορισμός.

6. Αν χρειάζεστε διάλειμμα

Το σεξ είναι μια προπόνηση. Είναι μια πραγματικά διασκεδαστική προπόνηση, αλλά όπως σε κάθε προπόνηση σημαίνει ότι θα κουραστείτε. Ή κάποια μέρη του σώματος μπορεί να αρχίσουν να πονάνε. Ή μπορείτε να πάθετε κράμπα. Όποιος και αν είναι ο λόγος, ζητήστε μια μικρή διακοπή. Δεν σας κάνει περίεργο, σας κάνει ανθρώπινο.

7. Αν θέλετε να πείτε όχι

Υπάρχουν χιλιάδες πράγματα που μπορούν να συμβούν κατά τη διάρκεια του σεξ, τα οποία δεν μπορείτε να διαχειριστείτε. Μη διστάσετε να πείτε όχι σε κάτι που δεν θέλετε, ή σε κάτι που δεν είστε έτοιμοι να κάνετε. Τα όριά σας έχουν σημασία. Εάν ο σύντροφός σας δεν μπορεί να δεχτεί τις δικές σας σεξουαλικές προτιμήσεις, τότε δεν αξίζει να συνεχίσετε έτσι κι αλλιώς.

8. Για τις τρίχες

Μια αιώνια διαμάχη, δεν πρέπει ποτέ να αποτελέσει αιτία αμηχανίας κατά τη διάρκεια του σεξ. Αν οι προτιμήσεις σας στις τρίχες διαφέρουν, συζητήστε το και δείτε αν μπορείτε να καταλήξετε σε συμβιβασμό. Αλλά ποτέ μην αφήνετε κανέναν, συμπεριλαμβανομένου του εαυτού σας, να σας κάνει να αισθάνεστε άσχημα για κάτι που μεγαλώνει φυσιολογικά στο σώμα σας.

9. Πώς έρχεστε σε οργασμό

Εκφράστε την έκστασή σας με τον τρόπο που θέλετε. Μην κρατάτε τίποτα μέσα σας μόνο και μόνο επειδή νομίζετε ότι μπορεί να φαίνεται λίγο παράξενο.

10. Αν έχετε φαντασιώσεις για κάποιον-α άλλο-η

Για να είναι απολύτως σαφές, αν σκέφτεστε συνεχώς κάποιον άλλο εκτός από το σύντροφό σας κατά τη διάρκεια του σεξ, ίσως ήρθε η ώρα να προχωρήσετε σε διαφορετικό σύντροφο. Ωστόσο, δεν υπάρχει τίποτα λάθος με το να φαντάζεστε περιστασιακά κάπου αλλού με κάποιον ή κάποιους άλλους. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν αγαπάτε το σύντροφό σας, σημαίνει απλώς ότι είστε ένα ανθρώπινο ον με την απόλυτα φυσική επιθυμία να κάνει σεξ με σέξι ανθρώπους.

11. Για το σώμα σας

Όλοι έχουμε ανασφάλειες με το σώμα σας. Όπως και το άτομο με το οποίο κοιμόσαστε μαζί. Αποδεχθείτε τον εαυτό σας και τους άλλους όπως είναι. Οι άνθρωποι δεν ψεύδονται όταν λένε ότι η εμπιστοσύνη είναι το πιο σέξι χαρακτηριστικό που μπορεί να έχετε.

thetoc