Όταν η Άντζελα φωτογραφήθηκε ΓΥΜΝΗ για το PLAYBOY! ΟΛΑ «ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ» να σας βγει το ΜΑΤΙ! (φωτο)

angela_dimitriou_plb_15

Δείτε τη φωτογράφιση από το 1988 να σας πέσει το σαγόνι…

Αποκαλυπτική η Lady με λιονταρίσια χαίτη!

angela_dimitriou_plb_01 angela_dimitriou_plb_02

104831

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως το 1988 ήταν η χρονιά της Αντζελας! Εκείνο το χρόνο η Lady τραγούδησε το μεγάλο σουξέ «Φωτιά στα Σαββατόβραδα» (είχαν προηγηθεί το Ποια Θυσία και οι Χωρισμένοι), έπαιξε στην ταινιάρα (!) «Αντζελα, ο Πειρασμός» όπου είπε και τη θρυλική ατάκα «μουσκεμα» και φωτογραφήθηκε γυμνή για το Playboy… όπως αναλύει το http://69magazine.gr

angela_dimitriou_plb_04 angela_dimitriou_plb_05

Με μαλλί ξανθοκόκκινο περμανάντ, κάτι άπαιχτα σκουλαρίκια και μαύρες ζαρτιέρες η 30αρα και κάτι Αντζελα πόζαρε γυμνή στον φωτογράφο Ντίνο Διαμαντόπουλο.

angela_dimitriou_plb_07 angela_dimitriou_plb_08 angela_dimitriou_plb_09 angela_dimitriou_plb_10 angela_dimitriou_plb_11 angela_dimitriou_plb_12 angela_dimitriou_plb_13 angela_dimitriou_plb_14

angela_dimitriou_plb_03 angela_dimitriou_plb_06

Μπορεί η φωτογράφιση να είναι απερίγραπτη… (δεν υπάρχουν λόγια πραγματικά) όμως αυτό που δεν παίζεται είναι το κείμενο που τη συνοδεύει! Αν και τότε η Αντζελα δεν έδωσε συνέντευξη ώστε να πει κάποια από τις ατάκες της, το κενό αναπλήρωσε ο συντάκτης του άρθρου Μάνος Κουφιανάκης (ο στιχουργός των επιτυχιών της Δημητρίου) που πραγματικά έχει «ζωγραφίσει» αφού παρουσιάζει την Αντζελα σαν το απόλυτο sex symbol της εποχής…

Είναι σίγουρο πως τέτοιο κείμενο ούτε για την Beyonce έχει γραφτεί ποτέ! Πάντως για να μην αδικούμε τη Lady, είναι γεγονός πως οι άντρες που πήγαιναν στις πίστες για να τη δουν (στα 80s και στα 90s) τη γουστάρανε τρελά.

Να πούμε ότι το συγκεκριμένο τεύχος φιλοξενούσε και συνέντευξη του Μίκη Θεοδωράκη. (To αντρικό περιοδικό τότε ήταν στις δόξες του)

Το κείμενο του Playboy:

«Είναι μια μέρα μουντή. Οι δρόμοι έξω νοτισμένοι. Μάρτης, ο πρώτος μήνας της άνοιξης, έτσι λέει το ημερολόγιο. Γιατί, η άνοιξη δεν θέλει πια να ξανάρθει σε αυτήν την τσιμεντούπουλη που τα λουλούδια αργοπεθαίνουν στα μπαλκόνια από το νέφος και τα χελιδόνια δεν ξαναφάνηκαν εδώ και χρόνια… Και όμως σήμερα αντικρίζω την άνοιξη, αυτή τη μουντή μέρα του Μάρτη. Είναι απέναντί μου και γεννήθηκε τριάντα χρόνια πριν, ακούει στο όνομα Αντζελα Δημητρίου.

Δυο μάτια αεικίνητα, αστραφτερά, τεράστια αμύγδαλα που σε κοιτούν και σε καθηλώνουν. Σε αφοπλίζουν, σε κάνουν δικό τους. Ενα πρόσωπο αγουροξυπνημένο, άβαφτο, ολόδροσο που θα ζήλευαν δεκαεξάρικα κορίτσια, ένα κορμί που πολλά φωτομοντέλα θα θελαν να χουν και μια ζεστασιά ανθρώπινη, μια ζεστασιά που τόσο σπάνια συναντά πια κανείς σ’ αυτή τη ζούγκλα της σημερινής ζωής…

Αντζελα Δημητρίου ένα λαμπρό όνομα στο χώρο του τραγουδιού. Οπου εμφανίζεται το κοινό παραληρεί. Την θαυμάζει, την αγαπά. Μια ατελείωτη ουρά κάθε βράδυ στο καμαρίνι της από αγόρια και νέους άντρες που θέλουν ένα αυτόγραφο από το είδωλο τους. Στα μάτια τους είναι ζωγραφισμένος ο πόθος, ο πόθος που ποτέ δεν εκδηλώνουν με λόγια, γιατί είναι ένας πόθος περίεργα πρωτόγνωρος! Γιατί ενώ τραγουδά σε κάνει, χωρίς να το προσπαθεί, να την ποθείς. Μόλις βρεθείς αντίκρυ της σε αφοπλίζει, σε κάνει να νιώθεις σαν μαθητούδι μ’ενα της βλέμμα μόνο. Αντζελα Δημητρίου! Ο πιο ευαίσθητος και ωραίος «ταχυδρόμος» των τραγουδιών των συνθετών και των στιχουργών του σήμερα.

(…) Τα περιοδικά τη βαφτίζουν βασίλισσα της νύχτας, τη θέλουν σαν την πιο ακριβοπληρωμένη αυτήν την εποχή. Μα η ίδια μένει πάντα η ίδια. Το χαμόγελό της είναι πηγαίο, αληθινό, ζεστό, προκλητικό, είτε σε υπουργό χαμογελά, είτε σε σ’ εναν ανώνυμο θαυμαστή της. Η Αντζελα είναι μια ατελείωτη πηγή ζεστασιάς, ζωής, μια αστείρευτη πηγή τέχνης όταν τραγουδά και μια πρωτόγνωρη πηγή πόθου και πάθους όταν την αντικρίζεις. Γι αυτό και όταν τη ρώτησα «Αλήθεια θα φωτογραφηθείς για το Playboy;» μου απάντησε με το μοναδικό αυθορμητισμό της: «Γιατί όχι; Ο Θεός μας έπλασε γυμνούς, κι εγώ δεν ντρέπομαι για το σώμα μου…»