Φλερτ στο γυμναστήριο: Πώς να κάνεις γνωριμίες

Tο γυμναστήριο δεν είναι πλέον ο χώρος όπου πηγαίνεις αναγκαστικά μετά τη δουλειά. Αντίθετα είναι ένας χώρος γεμάτος νέους ανθρώπους που αθλούνται σε μιαν ατμόσφαιρα με διάχυτο το ερωτικό στοιχείο. Η θέα των εκτεθειμένων κορμιών ενισχύει αυτή την ατμόσφαιρα. Είναι το κατάλληλο μέρος για να γνωρίσεις έναν άντρα.

Aπό τον συγγραφέα Στιβ Σαντιγκάντι

Γυμνάζεσαι για να αποκτήσεις ψυχική ευεξία, ενώ παράλληλα αποκτάς και ένα όμορφο, καλογυμνασμένο σώμα. Πολλοί άνθρωποι γύρω σου έχουν το ίδιο κίνητρο. Είναι επομένως πολύ φυσικό ορισμένοι από σας να νιώσετε έλξη ο ένας για τον άλλο. Εγώ προσωπικά έχω γνωρίσει υπέροχες γυναίκες στο γυμναστήριο!

Το γυμναστήριο είναι ο ιδανικός χώρος για να αναζητήσεις το πιθανό σου ταίρι, αλλά μην περιμένεις πάντα να σε πλησιάσει εκείνος, ακόμα και αν του αρέσεις. Αντίθετα, πρέπει να εκμεταλλευτείς το γεγονός ότι βρίσκεσαι σε ένα χώρο όπου μπορείς εύκολα να παραβείς τους κοινωνικούς κώδικες και να κάνεις εσύ το πρώτο βήμα. Μπορείς πολύ απλά να πλησιάσεις έναν άντρα και να του μιλήσεις πρώτη. Θα είναι μια ευχάριστη έκπληξη, αφού μέχρι πρόσφατα αυτό αποτελούσε προνόμιο των αντρών! Τώρα είναι η σειρά σας!

Το γυμναστήριο ευνοεί τέτοιου είδους γνωριμίες και είναι ένας χώρος όπου οι γυναίκες μπορούν να ελιχθούν άνετα. Ακόμα και αν ένας άντρας γυμνάζεται δίπλα σου μπορεί να διστάζει να σου μιλήσει. Αυτό δε σημαίνει απαραίτητα ότι δεν έχει το θάρρος ή ότι δεν ενδιαφέρεται. Ίσως να μη θέλει να δώσει την  εντύπωση μιας πολύ έντονης και επιθετικής προσέγγισης, οπότε καλό είναι να κάνεις εσύ την αρχή. Οι άντρες συχνά νιώθουν ότι αν πλησιάσουν μια γυναίκα, εκείνη αυτόματα θα αμυνθεί. Μερικές φορές φαντάζει ιδιαίτερα πολύπλοκο να σας εξηγήσουμε ότι σας πλησιάζουμε επειδή απλώς μας αρέσετε και γι’αυτό δεν το επιχειρούμε.

Τα υπέρ και τα κατά ενός γυμναστηρίου

Υπέρ

• Σε παρατηρούν πολλοί άντρες. Αν είσαι ελεύθερη αυτό είναι καλό.

• Βρίσκεσαι ανάμεσα σε ανθρώπους με τα ίδια υγιή πρότυπα και ενδιαφέροντα.

• Μπορείς να περιεργαστείς το κορμί κάποιου την ώρα που γυμνάζεται.

• Το γυμναστήριο έχει καλό φωτισμό και δεν έχει αλκοόλ. Αυτό είναι ένα σημαντικό πλεονέκτημα για τις γυναίκες που δε τους αρέσει το σκηνικό του μπαρ.

• Αν διστάσεις να τον πλησιάσεις την πρώτη φορά δεν πειράζει, γιατί είναι σίγουρο ότι θα τον ξαναδείς. Μπορείς απλώς να τον κοιτάξεις τη μια μέρα, να του χαμογελάσεις την άλλη και τέλος να τον πλησιάσεις. Φρόντισε να γνωρίζεις τις μέρες που έρχεται στο γυμναστήριο ώστε να ντύνεσαι ανάλογα…

Είναι εύκολο να μιλήσεις σε έναν άντρα μέσα στο γυμνάστήριο, γιατί συνήθως αφιερώνει αρκετή ώρα στα βάρη – με ενδιάμεσα διαστήματα χαλάρωσης μετά από κάποια σετ ασκήσεων. Την ώρα που χαλαρώνει, μπορείς να τον πλησιάσεις με την πρόφαση ότι θέλεις να χρησιμοποιήσεις το συγκεκριμένο όργανο. Ακόμα καλύτερα, μπορείς να ρωτήσεις πώς λειτουργεί, ενθαρρύνοντας δύο πράγματα: α) μία συζήτηση μεγαλύτερης διάρκειας β) την αίσθηση ότι είναι χρήσιμος και ενδιαφέρων.

Κατά

– Θα σε ελέγξει από την κορυφή μέχρι τα νύχια.

– Αν βγείτε ραντεβού και τα πράγματα δεν έχουν αίσια κατάληξη, θα είστε αναγκασμένοι να συναντιέστε συχνά στο γυμναστήριο.

– Θα πρέπει να γνωρίζεις ότι οι άντρες δεν ασχολούνται με την εφίδρωσή σου, συνεπώς σταμάτα να αγχώνεσαι, Η εφίδρωση αποτελεί τμήμα του αντρικού κόσμου και δε μας ενοχλεί καθόλου.

Κατεβα από τον ηλεκτρικό διάδρομο

Ενώ οι άντρες επιδίδονται στα βάρη και ξεκουράζονται ανάμεσα στα σετ, οι γυναίκες περνούν περισσότερη ώρα στο διάδρομο ή το ποδήλατο. Αυτό δυσκολεύει την προσέγγισή μας, καθώς δεν είναι εύκολο να σας μιλήσουμε την ώρα που είστε στο διάδρομο. Αν θέλεις να γνωρίσεις πιο εύκολα έναν άντρα, πλησίασέ τον εσύ πηγαίνοντας κοντά στα όργανα που χρησιμοποιεί.

Συζήτηση

Στο γυμναστήριο γενικά είναι κοινωνικά αποδεκτό να ανοίξεις συζήτηση με οποιονδήποτε. Αν ένας άντρας σε δει να αστειεύεσαι με τη γυναίκα που γυμνάζεται δίπλα σου, θα σε πλησιάσει ευκολότερα. Παρακολούθησε μια ομιλητική γυναίκα στο τμήμα της αεροβικής και δες πώς συμπεριφέρεται το ίδιο άνετα σε άντρες και γυναίκες. Είναι ιδιαίτερα ελκυστική η εικόνα.

Μετά την άθληση

Τα περισσότερα γυμναστήρια διαθέτουν χώρους όπου μπορείς μετά την άθληση να ξεκουραστείς και να πιεις ένα χυμό. Αποτελεί το ιδανικό μέρος για συζήτηση. Μπορείς απλώς να πλησιάσεις αυτόν που σε ενδιαφέρει και να του μιλήσεις…

Το πιο ωραίο με το γυμναστήριο είναι ότι ωφελείσαι έτσι κι αλλιώς. Θα γυμνάσεις το σώμα σου και αν γνωρίσεις και κάποιον, όλα μια χαρά. Ακόμα και αν δε συμβεί αυτό, δεν είναι ο μοναδικός λόγος που γράφτηκες στο γυμναστήριο. Με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια!

boro