Τι μάθαμε για το σεξ από το 50 Shades of Grey

Αν υπάρχει ένα πράγμα που δεν μπορεί κανείς να αμφισβητήσει για τις 50 Αποχρώσεις του Γκρι, τόσο για το βιβλίο όσο και για την ταινία, είναι ότι έκανε σχεδόν κάθε γυναίκα που το διάβασε ή το είδε να ανεβάσει παλμούς με τις ακραία προκλητικές σκηνές του, ανοίγοντάς της ένα νέο παράθυρο στο σεξ που ίσως δεν γνώριζε καν ότι υπήρχε. Και όποια γυναίκα υποστηρίξει ότι ύστερα από αυτή την «αποκάλυψη» δεν είδε το σεξ λίγο πιο… ζεστά, θα πει ψέματα.

Τι μάθαμε για το σεξ από το 50 Shades of Grey

Ακόμα καλύτερα, ωστόσο, ήταν τα νέα για τους συντρόφους των φανατικών αναγνωστριών των 50 Αποχρώσεων, οι οποίοι ξαφνικά είδαν τις γυναίκες τους πιο ανοιχτές από ποτέ για περισσότερους πειραματισμούς στο σεξ. Και γιατί όχι, άλλωστε; Αν δεν απολαύσετε το σεξ στο έπακρο με τον σύντροφό σας τώρα, πότε θα το κάνετε; Και με ποιον –δεδομένου ότι ο Grey υπάρχει μόνο στην φαντασία σας;

Οι 50 Αποχρώσεις του Γκρι έμαθαν ή θύμισαν στις γυναίκες ότι το σεξ δεν χρειάζεται να περιορίζεται σε ένα διπλό κρεβάτι και ανέδειξαν λεπτομέρειες σε κάθε στάση που μπορούν να προκαλέσουν ξέφρενους οργασμούς! Το μυστικό είναι στην υποταγή. Θέλετε να τα ξαναθυμηθούμε;

Απόλυτη κυριαρχία

Η ιεραποστολική στάση παίρνει άλλη διάσταση αν σηκώσετε τα πόδια σας ψηλά και αφήσετε τον σύντροφό σας να διεισδύσει μέσα σας, αργά και βασανιστικά στην αρχή, γρήγορα και δυνατά στη συνέχεια. Το μυστικό, βέβαια, κρύβεται στα δεμένα με μαντήλι μάτια σας.

Υποταγή

Η στάση «στα 4» γίνεται πολύ πιο kinky αν ο σύντροφός σας εισχωρήσει πολύ αργά μέσα σας, τραβώντας τα μαλλιά σας. Ύστερα από λίγο θα του ζητάτε να συνεχίζει όλο και πιο δυνατά.

Το μαρτύριο του Grey

Ζητήστε από τον σύντροφό σας να δέσει τους καρπούς σας και να σας ξαπλώσει στο κρεβάτι με τα χέρια σας πάνω από το κεφάλι. Πείτε του να σας φιλήσει απαλά από πάνω μέχρι κάτω και στη συνέχεια να καταλήξει στην κλειτορίδα σας, όπου… θα ξέρει τι πρέπει να κάνει. Το «μαρτύριο» αυτό θα πρέπει να καταλήξει σε έντονη και γρήγορη διείσδυση.

Το παιχνίδι της «πόρτας»

Μετά τα προκαταρκτικά ζητήστε από τον σύντροφό σας να σας γυρίσει ανάποδα και ανασηκώστε τα οπίσθιά σας στον αέρα, ενώ στηρίζεστε στα γόνατα και στα χέρια σας. Καθώς θα διεισδύει έντονα μέσα σας, ζητήστε του να σας ρίξει σφαλιάρες στους μηρούς.

Το άγγιγμα που ηλεκτρίζει

Μία προκαταρκτική στάση που απαιτεί να είστε γυμνόστηθη, με τα χέρια σας γύρω από τον λαιμό του. Παίξτε με τα μαλλιά του καθώς εκείνος θα παίζει με το στήθος σας και θα φιλά τον λαιμό σας.

Το μαστίγιο του έρωτα

Για τη στάση αυτή θα χρειαστείτε μερικά ερωτικά αξεσουάρ, όπως ένα μαστίγιο και μερικά μαντήλια για να δέσετε τα μάτια, τα χέρια και τα πόδια σας. Ο σύντροφός σας, που θα κρατά το μαστίγιο από τη μεριά της λαβής, θα πρέπει να το «περάσει» αργά αλλά σταθερά από το στομάχι έως την κλειτορίδα σας, ερεθίζοντάς σας εκεί, μέχρι να τελειώσετε, χωρίς καν να σας αγγίξει.

Ο γρήγορος Grey

Ακόμα κι αν το σεξ είναι γρήγορο, υπάρχει τρόπος να το ευχαριστηθείτε εξίσου αν ο σύντροφός σας σάς ξαπλώσει στο κρεβάτι κρατώντας κάτω τα χέρια σας με τους αγκώνες του. Τα δε πόδια του θα πρέπει να αγκαλιάζουν τα δικά σας καθώς θα εισχωρεί με δύναμη μέσα σας.

Οι κολπικές μπάλες

Από τις πλέον χαρακτηριστικές ερωτικές σκηνές του βιβλίου είναι αυτή που η Ana σκύβει για να τοποθετήσει o Grey μέσα της τις κολπικές μπάλες Ben Wa. Εφόσον κάνετε και εσείς το ίδιο, στη συνέχεια δοκιμάστε να περπατήσετε στο δωμάτιο με αυτές στον κόλπο σας. Έπειτα ξαπλώστε στην αγκαλιά του και αφήστε τον να τρίψει απαλά τα οπίσθιά σας, με κατεύθυνση προς την κλειτορίδα σας. Το άγγιγμά του σε συνδυασμό με τις μπάλες μέσα σας υπόσχονται μία τρομερή έντονη αίσθηση.

Υγρή βόλτα

Μπείτε στην μπανιέρα, βάλτε τον άνδρα σας να καθίσει και ανεβείτε πάνω του. Κάντε έρωτα στη στάση αυτή, αφήνοντάς τον να σας κοιτάζει καθώς ανεβοκατεβαίνετε. Στη συνέχεια αφήστε τον να αναλάβει τα ηνία, διεισδύοντας πιο γρήγορα και δυνατά.

Οι 50 αποχρώσεις του μαστιγίου

Ζητήστε από τον σύντροφό σας να σας δέσει τα χέρια και τα πόδια (που θα πρέπει να είναι ανοιχτά) και να καλύψει τα μάτια σας με ένα μαντήλι. Φορέστε ακουστικά και βάλτε μουσική που ξέρετε ότι σας ερεθίζει. Θα χρειαστείτε ένα μαστίγιο με πολλές ουρές, το οποίο αρχικά ο σύντροφός σας θα τινάζει με λίγη δύναμη στο στήθος σας, αλλά και στο υπόλοιπο σώμα. Στη συνέχεια ζητήστε του να σας φιλήσει σε όλο το σώμα και να σας κάνει στοματικό έρωτα. Όταν θα είστε έτοιμη να τελειώσετε ζητήστε του να σας λύσει τα πόδια, ώστε να μπορείτε να τεντώσετε σαν τόξο το σώμα σας, να ανασηκώσετε την λεκάνη σας και να ακουμπάτε μόνο τους ώμους στο κρεβάτι. Στη στάση αυτή θα μπορεί να διεισδύσει μέσα σας αργά στην αρχή και δυνατά στην συνέχεια.

Πηγή: cosmopolitan