Τιραμισού με Kinder Delice

 

Ευχαριστούμε πολύ την Έλλη Νικολαίδου Σερασίδου για την εκτέλεση της συνταγής

 

ΥΛΙΚΑ

 

10 -14 Kinder Delice

 

400 γρ. τυρί κρέμα

 

1 κούπα άχνη ζάχαρη

 

1 μόρφατ

 

300 γρ. κρέμα γάλακτος

 

2-3 βανίλιες

 

τσίπς κουβερτούρας

 

 

Για την σάλτσα φράουλας

 

1 κιλό φράουλες

 

250 γρ. ζάχαρη

 

χυμό από μισό λεμόνι

 

 

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

 

Βάζουμε σε δυνατή φωτιά αντικολλητικό τηγάνι ρίχνουμε φράουλες και ζάχαρη ανακατεύουμε συνέχεια να μην μας κολλήσει

 

Μόλις είναι έτοιμη ρίχνουμε τον χυόο και αφήνουμε να κρυώσει καλά (ΕΓΩ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΣΕ ΠΥΡΕΞ)

 

Χτυπάμε το τυρί κρέμα με την άχνη πολύ καλά, ρίχνουμε μέσα την μόρφατ και χτυπάμε να αφρατέψει πολύ καλά να μην μείνουν σβολάκια και συνέχεια την κρέμα γάλακτος με τις βανίλιες επίσης πολύ καλό χτύπημα

 

Στρώνουμε στο πυρέξ τα Kinder Delice ρίχνουμε αρκετή σάλτσα φράουλας στην συνέχεια όπως είδατε σε φωτό.

 

Με μεγάλες κουταλιές βάζουμε την χτυπημένη κρέμα γάλακτος. Στα κενά που έχω αφήσει στην κρέμα επίσης ρίχνω λίγο λίγο πάλι την σάλτσα φράουλας

 

Πασπαλίζω με τσίπς σοκολάτας

 

ΈΤΟΙΜΗ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΓΙΑ 1-2 ΩΡΕΣ