Την Olivia Munn δεν θα την ξεχνάς. Την Olivia Munn!

Ήταν το 2012 όταν έκανε το μεγάλο της άνοιγμα μέσα από την σειρά The Newsroom, όπου έδειξε ότι διαθέτει τρομερό χιούμορ. Από κει και μετά είχε μπει στην καρδιά των ανδρών. Την Olivia Munn δεν την ξεχνάς εύκολα. Μπορεί να πέρασε ενάμιση έτος από το φινάλε της σειράς, μπορεί από τότε να είχε αδιάφορες συμμετοχές σε ταινίες όπως το Mortdecai και το Magic Mike πιο πριν, αλλά πάντα θα σκέφτεσαι γιατί δεν κυνηγάει κάτι παραπάνω. Τώρα με το νέο X-Men θα πάρεις μια καλή δόση.

Για να καταφέρει να ανταποκριθεί στο ρόλο έκανε κάθε μέρα προπόνηση 6 ωρών με σπαθί. Έβαλε το κορμί της μέσα σε δερμάτινη στολή και έγινε πιο ακαταμάχητη. Πέρασε την δύσκολη φάση με το The Fappening που βγήκαν φωτογραφίες της σε πολύ προσωπικές στιγμές, αλλά δεν μάσησε. Πλέον, αντιμετωπίζει την κάμερα του στούντιο με άλλο σκεπτικό. Δεν την καίει να κάνει καριέρα από την πλευρά του φακού. Την ενδιαφέρει να αποκτήσει τα προσόντα για να μεταφερθεί από την πίσω μεριά της κάμερας.

Μιλώντας στο περιοδικό The America Way, η Olivia Munn εξήγησε ότι είναι στο πλάνο της να το κάνει αυτό κάποια στιγμή, αλλά δε γίνεται να μην κολλήσεις το βλέμμα σου στα πόδια της καθώς φοράει ένα μίνι και κάθεται στην πολυθρόνα. Αλλά και το πρόσωπο…

Έτσι διαλέξαμε και μερικές παλιότερες φωτογραφίες μαζί με τη φωτογράφιση για να δεις περί τίνος πρόκειται αν δεν έχεις ακόμα καταλάβει.

toratora