Τα τριψίματα στο σεξ: Πώς να κάνετε έρωτα χωρίς διείσδυση (Για ενήλικες)

Ακόμα και οι αρχαίες ερωτικές θεωρίες υμνούν την αξία του ερωτικού χαδιού. Κάποιες μάλιστα συνιστούν την αποχή από τη διείσδυση και την εκσπερμάτωση για μεγάλα χρονικά διαστήματα. Σήμερα όλο και περισσότερα ζευγάρια δοκιμάζουν τις τεχνικές του τριψίματος, της επαφής δηλαδή των γυμνών σωμάτων χωρίς να ακολουθεί διείσδυση του πέους στον κόλπο της γυναίκας. Πρόκειται για ένα διαφορετικό ερωτικό παιχνίδι που μπορεί να σας διεγείρει πολύ και να σπάσει τη ρουτίνα στο κρεβάτι.

Ιδού μερικές από τις πιο δημοφιλείς στάσεις.

Η εκ των όπισθεν τριβή

Η γυναίκα ξαπλώνει και ο άνδρας με το πέος του χαιδεύει όλο το κορμί της γυναίκας και βέβαια την αγαπημένη του περιοχή των γυναικείων οπισθίων. Το οπτικό θέαμα για εκείνον είναι εκπληκτικό  ενώ η προσμονή της εκσπερμάτωσης πάνω στο γυναικείο κορμί διεγείρει πολύ τη γυναίκα

Το γνωστό σε όλους μας ισπανικό

Η γυναίκα πολησιάζει το στήθος της στα γεννητικά όργανα του άνδρα και επιχειρεί να πετύχει εκσπερμάτωση μόνο και μόνο με την τριβή του δέρματος. Μια μοναδική εμπειρία που αξίζει να προσφέρετε στον σύντροφό σας.

Η μπροστινή τριβή

Μπορεί πραγματικά να ξετρελάνει και τους δυο σας. Η γυναίκα ανεβαίνει πάνω στο κορμί του άνδρα και φροντίζεινα έρθει σε επαφή η περιοχή των γεννητικών οργάνων με το πέος του. Μοιάζει με τη στάση η γυναίκα από πάνω μόνο που δεν επιχειρείται διείσδυση

Το όρθιο

Ο άνδρας τρίβει το μόριό του στους γλουτούς της γυναίκας.

Πολύ εύκολα θα αναρωτηθεί κανείς γιατί να μην επιχειρήσει κανονικό σεξ και να χρησιμοποιήσει τις τεχνικές του τριψίματος στο σεξ. Η απάντηση είναι πολύ απλή: Διότι ανάβει τον ερωτικό πόθο και την επόμενη φορά που θα κάνετε σεξ η επιθυμία για έρωτα θα είναι ακόμα μεγαλύτερη μιας και η αίσθηση του ανεκπλήρωτου θα έχει κυριεύσει τα κορμιά σας.

 

boro