Τα μυστικά για τέλειο σεξ στο αυτοκίνητο

Πρακτικές συμβουλές και όσα πρέπει να ξέρεις πριν επιχειρήσεις να κάνεις σεξ στο αυτοκίνητο.

Δεν έχετε χώρο σπίτι, σας ιντριγκάρει η ιδέα, δεν έχετε όρεξη να πάτε σε ξενοδοχείο ημιδιαμονής. Οποιαδήποτε κι αν είναι η αιτία, αν η απάντηση είναι «πάμε στο αυτοκίνητο λίγο», τότε στάσου και μάθε πρώτα τα εξής.

Όχι στα δερμάτινα καθίσματα

Αν νομίζεις ότι το σεξ σε δερμάτινα καθίσματα είναι kinky τότε καλύτερα να αναθεωρήσεις μιας και το «κάψιμο» αν τριφτείς έντονα σε αυτά θα σε ξενερώσει. Αν πρέπει να το κάνεις εκεί, φρόντισε να βάλεις τουλάχιστον μια πετσέτα, κάτι.

Φύλαγε τα ρούχα σου

Είσαι σε αυτοκίνητο, όχι σε κρεβάτι. Άρα μην τσιτσιδωθείς εντελώς, ποτέ δεν ξέρεις ποιος θα έρθει. Σε αυτήν την περίπτωση μπορείς να κουμπωθείς και να προσποιηθείς πώς δεν συνέβη τίποτα – όχι πως θα σε πιστέψουν βέβαια.

Από μπρος

Αν η φάση γίνεται στα μπροστινά καθίσματα, προτίμησε τη θέση του συνοδηγού για να αποφύγεις στενές επαφές με το τιμόνι ή το λεβιέ των ταχυτήτων. Επίσης σιγουρέψου ότι έχεις πάει το κάθισμα τέρμα πίσω για να έχεις περισσότερο χώρο.

Και από πίσω

Αν πάλι θες στα πίσω καθίσματα, τότε σπρώξε τα μπροστινά καθίσματα μπροστά για να είστε άνετοι και να έχετε μεγαλύτερους μοχλοβραχίονες προς άσκηση δύναμης σε κάθε κατεύθυνση.

Το βράδυ γίνονται τα καλύτερα

Γενικά το βράδυ είναι δυσκολότερο να σας δουν/μπουζουριάσουν ή να σας πιάσουν στα γράσα. Αν πάλι νιώσεις την κάψα μεσημεριάτικο, τουλάχιστον φρόντισε να είναι γρήγορο.

Το μέγεθος μετράει

Όχι δεν είναι καλή επιλογή να βγάλετε τα μάτια σας σε Smart. Όσο περισσότερο χώρο έχεις τόσο το καλύτερο. Στην τελική, αν δεν έχεις άλλο όχημα επένδυσε τα χρήματα που γλιτώνεις από τη βενζίνη σε ένα ξενοδοχείο ημιδιαμονής.

Μαντιλάκια για πάσα στύση

Εξυπακούεται, αλλά οφείλουμε να στο πούμε ώστε να αποφύγεις λεκέδες σε εμφανή σημεία που θα κινήσουν υποψίες (και αηδία).

Τα κάνει αόρατα

Προσοχή στο θόλωμα. Δεν ξέρουμε πώς γίνεται να ταξιδεύεις ώρες στο μείον δύο και τα τζάμια να είναι για διαφήμιση καθαριστικού, και μετά από πέντε λεπτά σεξ ο χώρος να μοιάζει με σάουνα. Σε κάθε περίπτωση, άνοιξε ελάχιστα το τζάμι.

Προσοχή με τον οργασμό

Ο έλεγχος εύκολα χάνεται και το τελευταίο που θέλεις είναι να τρέχεις στην Carglass. Τοποθετήσου έτσι ώστε τα πόδια τη μεγάλη στιγμή να μη βρουν απότομα σε τζάμι.

Τα μάτια σου στον δρόμο

Σε περίπτωση στοματικού να έχεις πάντα το βλέμμα σου στον δρόμο, τα χέρια στο τιμόνι (το ένα τουλάχιστον) και τις ρόδες μακριά από κακοτεχνίες στο οδόστρωμα. Εννοείται επίσης ότι οδηγείς αργά και προσεκτικά.