Τα λάθη που σαμποτάρουν τον οργασμό σου

Κάποιες γυναίκες κάνουν σεξ και χαίρονται, κάποιες το απολαμβάνουν και κάποιες αγχώνονται τόσο που κάνουν το ένα λάθος μετά το άλλο.

Κάποιες γυναίκες κάνουν σεξ και χαίρονται, κάποιες το απολαμβάνουν και κάποιες αγχώνονται τόσο που κάνουν το ένα λάθος μετά το άλλο. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να σαμποτάρουμε από μόνες μας τους οργασμούς, τους οποίους καταλήγουμε να βλέπουμε με το κιάλι μόνο στις ταινίες. Ιδού τα λάθη μπας και βάλεις μυαλό!

1. Ανησυχείς ότι δείχνεις παχουλή:

Σίγουρα ο καλός σου δεν είναι αόμματος και δεν έφτασε στο κρεβάτι μαζί σου πιστεύοντας πως είσαι δίμετρη μοντέλα για να καταλήξει με μια παχουλή μεσογειακή γυναίκα. Αν λοιπόν διαθέτεις περιττά κιλά να είσαι σίγουρη πως ο σύντροφός σου και τα έχει δει και τα έχει αποδεχτεί. Αν μάλιστα βλέπει ότι μιλάς διαρκώς γι’ αυτά, εσύ χειροτερεύεις την κατάσταση και μεγαλοποιείς από μόνη σου το πρόβλημα. Άσε που στη φάση του σεξ, θα έπρεπε να ενδιαφέρεσαι για το πάχος και ύψος στην περιφέρεια του πέους του και όχι για τα δικά σου παχουλούτσικα μπουτάκια.

2. Ανησυχείς πως η μικρή σου περιοχή δεν είναι τόσο σφιχτή/ υγρή ή ωραία όσο των προηγούμενων σχέσεων του καλού σου:

Όπως συμβαίνει με το στήθος, κάτι ανάλογο ισχύει κι για τη μικρή σου περιοχή. Σε κάποια αγόρι αρέσει να τρώνε πίτσα και θα συνεχίσουν να τρώνε πίτσα απ’ όποιο ντιλίβερι κι αν τύχει να παραγγείλουν γιατί η πίτσα είναι ωραία, ακόμα και κρύα. Το ίδιο συμβαίνει και με το αιδοίο σου! Αντί λοιπόν να σκας για την μορφολογία του εδάφους, φρόντισε να κάνεις μια ωραία βραζιλιάνικη αποτρίχωση και ένα ακόμα πιο δροσιστικό μπανάκι πριν να έρθει ο καλός σου και πέσει με τα μούτρα!

womenonly