Τα γρήγορα χτυπήματα στα οπίσθια: Πώς ερεθίζεται και το αιδοίο (Εικόνες)

Kρυφές φαντασιώσεις
Οι γυναίκες είναι διατεθειμένες για πολλά, αρκεί να τα ζητήσεις….

Να την παρακολουθείς ενώ ερεθίζεται μόνη της
80% θέλει να αγγίζεται ενώ εσύ κοιτάς
Το κίνητρο Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να σου δείξει τι της αρέσει. Αυτό υποστηρίζει και ο Sandor Gardos, Ph.D., σεξοθεραπευτής κι εμπνευστής
«Το να στρέφει το κεφάλι προς το μέρος σου την ώρα που αυτοϊκανοποιείται την κάνει να αισθάνεται πολύ σέξι και αυξάνει την ευχαρίστησή της».
Η πραγματοποίηση Στη διάρκεια των προκαταρκτικών πάρε το χέρι της και βάλ’ το κάτω από το δικό σου. Ασε τη να σε μυήσει στα μυστικά της κλειτορίδας της. Σιγά σιγά απομάκρυνε το χέρι σου και παρακίνησέ τη να συνεχίσει σόλο, ενώ εσύ αφοσιώνεσαι στο υπόλοιπο σώμα της. Σταμάτα για λίγο κι απόλαυσε το θέαμα. Οταν νιώσεις ότι θέλεις να ξαναμπείς ενεργά στο παιχνίδι, άρχισε να αυνανίζεσαι συγχρόνως με εκείνη. Είναι από τα λίγα οπτικά ερεθίσματα που πραγματικά την τρελαίνουν.

Να την υποτάσσεις


68% θέλει δέσιμο 
74% θέλει μπατσάκια
63% θέλει να της τραβάς τα μαλλιά

Το κίνητρο Τα κοινωνικά πρότυπα ενθαρρύνουν το πρότυπο της γυναίκας-αντικείμενο ηδονής. Μπατσάκια και διαταγές της επιτρέπουν να το βιώσει, σύμφωνα με την Carol Queen, συγγραφέα του Exhibitionism For The Sky.


Κίνηση-μπόνους: Με γρήγορα χτυπηματάκια στον πισινό ερεθίζεις νευρικές απολήξεις του κόλπου της.
Η πραγματοποίηση Στη διάρκεια του ερωτικού παιχνιδιού, πάρε με ήρεμο αλλά σταθερό τρόπο τα χέρια της και κράτα τα πάνω από το κεφάλι της. Αυτό σου προτείνει η σεξοθεραπεύτρια και συγγραφέας του Passion PowerAva Cadell ως τρόπο προετοιμασίας. Με το ελεύθερο χέρι σου διάτρεξε το σώμα της. Στη συνέχεια δέσε τους καρπούς της με ένα απαλό μαντίλι. Να θυμάσαι ότι δεν είναι δύσκολο να τραυματιστεί. Πρέπει να είσαι προσεκτικός στα αντικείμενα που θα χρησιμοποιήσεις στο παιχνίδι. Οταν συνηθίσετε το μαντίλι, η Cadell σε συμβουλεύει να ανανεωθείτε με μία γραβάτα, χειροπέδες ή ό,τι άλλο φαντασιώνεστε. menshealth.gr