Σχέση με μεγαλύτερο; Τόλμησέ το!

Τον γνώρισες τις προάλλες σε ένα μπαράκι. Σε κέρασε ένα ποτό πιάσατε τη συζήτηση, η κολλητή σου από δίπλα σού έκανε νοήματα τύπου «άπαπα» αλλά εσύ εκεί. Σε είχε συνεπάρει η κουβέντα. Ανταλλάξατε τηλέφωνα, βγήκατε δύο φορές για φαγητό και πέρασες τέλεια. Σου αρέσει αλλά δεν προχωράς. Σε κολλάνε τα ταμπού. Δεν πρέπει όμως γιατί αυτή η σχέση ενδέχεται να σου μείνει αξέχαστη.

Ξέρει τι θέλει
Αυτά είναι τα θετικά με τους μεγαλύτερους. Έχουν φάει τη ζωή με το κουτάλι  και πια ξέρουν τι θέλουν. Η πλειοψηφία τουλάχιστον. Οπότε δεν θα έχεις να αντιμετωπίσεις ακόμα έναν τύπο που τη μία σου απαντάει στα μηνύματα, την άλλη όχι, την μία σου κάνει ερωτικές εξομολογήσεις και την άλλη δεν θυμάται ούτε το όνομά σου.

Σε μαθαίνει πράγματα
Όσο να πεις, έχει περισσότερες εμπειρίες από σένα. Ενδεχομένως και περισσότερες γνώσεις. Σου δίνεται η ευκαιρία λοιπόν να είσαι με κάποιον που θα σε προχωρήσει εγκεφαλικά τουλάχιστον, ένα βήμα παρακάτω. Γιατί να κλείσεις αυτή την πόρτα;

Κάνει καλό sex
Ίδια εμπειρία έχει ο 25αρης ίδια ο 40ρης; Νot. Άρα σκέψου πόσο διαφορετική εμπειρία θα είναι το κρεβάτι μαζί του.

Τον θαυμάζεις 
Είναι πολύ σημαντικό να μη σε νοιάζουν μόνο οι κοιλιακοί. Είναι επίσης σημαντικό να σου δίνει ο άλλος λόγους για να θαυμάζεις το μυαλό και τον τρόπο σκέψης του. Κι αυτό στη συγκεκριμένη περίπτωση έχεις πιθανότητες να το πετύχεις.

Σε εξελίσσει
Σκέψου να είσαι με έναν άνθρωπο που είναι καταξιωμένος επαγγελματικά, που έχει περισσότερες εμπειρίες από εσένα και πιο ώριμες αντιδράσεις. Έχεις την ευκαιρία να κάνεις προσωπικά άλματα.

Όλα τα παραπάνω δεν είναι κανόνας φυσικά. Γιατί “άβυσσος (και) η ψυχή των αντρών”.

followme