Στοματικό σεξ: 4+1 λόγοι να της το κάνεις

Όλες οι γυναίκες το θέλουν ακόμη και αν ντρέπονται να το ζητήσουν. Μπορεί να μην είναι τόσο διαδεδομένο όσο το στοματικό σεξ στον άντρα, αυτό όμως δε σημαίνει ότι δεν προσφέρει αντίστοιχη απόλαυση. Σε περίπτωση που ακόμα αναρωτιέσαι αν αξίζει να το δοκιμάσεις, διάβασε παρακάτω γιατί ξετρελαίνει το γυναικείο πληθυσμό.

1. Όλη η προσοχή είναι στραμμένη πάνω της. Είναι από τις λίγες της ευκαιρίες που δε χρειάζεται να κάνει απολύτως τίποτα άλλο από το να αφεθεί στα…χέρια σου και όχι μόνο.

2. Έχει αυξημένες πιθανότητες να “τελειώσει”. Ο πολυπόθητος γυναικείος οργασμός μοιάζει πιο κοντά από ποτέ με το στοματικό έρωτα, αφού αν δεν την ευχαριστεί κάτι μπορεί πολύ απλά να αλλάξει τη θέση του σώματός της ώστε να πετύχει τη μεγαλύτερη ηδονή.

Αυτά είναι μερικά πράγματα που “αναβουν” τις γυναίκες!

3. Βλέπει εσένα να το απολάμβάνεις. Το να σε βλέπει να φτιάχνεσαι με το πόσο την ικανοποιείς είναι άκρως διεγερτικό, οπότε είναι σημαντικό να δείχνεις ότι το ευχαριστιέσαι όσο κι εκείνη.

4. Δεν ασχολείται με τον να σε κάνει να “τελειώσεις”. Μην ξεχνάς ότι βασικό μέλημα των γυναικών είναι η δική σου ευχαριστήση. Με το να της προσφέρεις στοματικό έρωτα αποδεικνύεις ότι δεν είσαι εγωιστής και της επιτρέπεις να ξεφύγει από κάθε έγνοια.

Έξυπνοι τρόποι για να κατακτήσετε μια Ελληνίδα!

5. Αυξάνεται η μεταξύ σας οικειότητα. Με το να σε βλέπει ανάμεσα στα πόδια της αισθάνεται πιο άνετα μαζί σου και “δένει” τη σχέση σας.

Λοιπόν, εσένα σε πείσαμε;

manslife