Σουδάκια στο σιρόπι

 

 Υλικά:

 

12 σου*
1 φακελάκι άνθος αραβοσίτου στιγμής βανίλια
γάλα (όσο απαιτείται για την παρασκευή του άνθους αραβοσίτου)
ξύσμα λεμονιού
Για το σιρόπι:
1 φλιτζ. τσ. νερό
2 φλιτζ. τσ. ζάχαρη
φλούδα λεμονιού
1 βανίλια:

 

(Μπορούμε να βάλουμε και χρωματιστή τρούφα)

 
Εκτέλεση:

Σε ένα κατσαρολάκι ρίχνουμε όλα τα υλικά για το σιρόπι. Αφήνουμε να πάρουν βράση.Αποσύρουμε από τη φωτιά και αφήνουμε ελαφρώς να χλυαρίνει.
Παρασκευάζουμε το άνθος αραβοσίτου σύμφωνα με τις οδηγίες, προσθέτοντας και το ξύσμα.
Ανοίγουμε ένα ένα τα σου και τα γεμίζουμε με την κρέμα που φτιάξαμε.
Τοποθετούμε σε πιρέξ και περιχύνουμε με κουτάλι προσεχτικά το σιρόπι μέχρι να μουσκέψουν.
Πασπαλίζουμε με τη τρούφα και..
βάζουμε στο ψυγείο να σταθούν!!!

 

athensgo Συνταγές