ΣΟΚ: Την έπιασε όχι με έναν αλλά με τέσσερις στο κρεβάτι

Σε έξαλλη κατάσταση ο απατημένος σύζυγος άρχισε να χτυπά τόσο τους νεαρούς όσο και τη σύζυγο. Οι παρτενέρ άρχισαν να τρέχουν έξω από το σπίτι, ακόμη και χωρίς τα ρούχα τους.  Σύμφωνα με τους γείτονες, ο 40χρονος έφυγε ξανά για την Ζάκυνθο, αφού προηγουμένως πέταξε όλα τα πράγματα της γυναίκας του στο δρόμο.

Με το που έφυγε ο σύζυγος λοιπόν για τη Ζάκυνθο,  άρχισαν να μπαινοβγαίνουν ο ένας μετά τον άλλον οι νεαροί ομοεθνείς της, ζώντας «μεγάλες στιγμές» στα ομαδικά ροζ πάρτι που διοργανώνονταν.

Ο λόγος, για μία 38χρονη από την Αλβανία, η οποία ζει μαζί με τον σύζυγό της  και εργάζεται στην Πάτρα. Ωστόσο η απόφαση του συζύγου να εργαστεί σε εταιρεία με έδρα τη Ζάκυνθο για έναν καλύτερο μισθό, τον ανάγκασε να λείπει για ένα ορισμένο χρονικό διάστημα από το σπίτι του, κάτι που έκανε την 38χρονη να δει τα πράγματα αλλιώς…

Η σύζυγος του άτυχου 40χρονου, η οποία απασχολείται καθαρίζοντας σπίτια και κάνοντας οικιακές δουλειές, φέρεται να μην τον ακολούθησε στη Ζάκυνθο, επικαλούμενη ότι δεν ήθελε να χάσει τις πελάτισσες που είχε αποκτήσει. Ωστόσο όπως φάνηκε είχε άλλα σχέδια.

Οι γείτονες έμειναν έκπληκτοι με αυτά που έβλεπαν να διαδραματίζονται και φαίνεται πως κάποιος από αυτούς, ενημέρωσε τον δύσμοιρο σύζυγο που είχε άγνοια για το τι γίνεται πίσω από την πλάτη του! Επέστρεψε λοιπόν αιφνίδια στην Πάτρα και την έπιασε με τέσσερις νεαρούς στο κρεβάτι τους!

εφημερίδα »Κόσμος»