ΣΟΚ: Οι διάσημες που ξεκίνησαν από βίζιτες! (ΦΩΤΟ)

Ποια μεγάλα ονόματα της σόουμπιζ ήταν πόρνες πολυτελείας πριν κάνουν καριέρα και τι λεφτά έπαιρναν για να προσφέρουν το κορμί τους; Δείτε τη λίστα και δεν θα το πιστεύετε!

Με τον σταυρό στο χέρι δεν πάει κανένας μπροστά λένε… Οι διάσημες πρωταγωνίστριες αυτό το ήξεραν καλά κι από ό,τι φαίνεται, προτίμησαν να κρατάνε άλλα πράγματα στο χέρι τους -και όχι μόνο- για να τους ανοίξουν οι πόρτες του Hollywood.

Όσο λοιπόν άνοιγαν αυτές οι πόρτες, τόσο άνοιγαν και τα πόδια τους οι εν λόγω διάσημες γιατί μια πόρτα δεν είναι ποτέ αρκετή. Φυσικά, τα ποσά που έπαιρναν δεν ήταν καθόλου ασήμαντα αφού δεν ήταν απλώς βίζιτες, αλλά πολυτελείας…

Δείτε λοιπόν διάσημες γυναίκες που μιλά όλος ο πλανήτης γι΄ αυτές που δεν πήγαν από την αρχή μπροστά για το ταλέντο τους και φυσικά δεν κοπιάσανε για την επιτυχία και πολύ… Αν και το να είσαι στα τέσσερα συνέχεια φαντάζομαι ότι δεν είναι και τόσο ευχάριστο… ή μήπως όχι;

Μέριλιν Μονρόε

Η ταρίφα της ήταν 500 δολάρια και πήγαινε πάντα με μεγαλοπαραγωγούς και σκηνοθέτες του Hollywood. Φήμες κάνουν λόγο επίσης για ταινία πορνό που φυσικά δεν βγήκε ποτέ στην επιφάνεια. Έτσι και αλλιώς σαν τσόντα εμφανιζόταν και στο σινεμά. Σιγά τη διαφορά!!!

Κιμ Νόβακ

Στα μέσα της δεκαετίας του ΄60 είχε συλληφθεί στο Σικάγο για πορνεία. Αλλά μυαλό δεν έβαλε… είναι γλυκό το κεχρί…

Ρακέλ Γουέλς

Η γνωστή Μεξικάνα με το όνομα Ράκελ Ταξέντα, συμμετείχε σε ταινίες πορνό, όπως αποκάλυψε η οικογένειά της, οι οποίες όμως αποσύρθηκαν και εν τέλει καταστράφηκαν από το κινηματογραφικό στούντιο. Άραγε οι γονείς, ήταν τόσο περήφανοι που βγήκαν και το ανακοίνωσαν κιόλας… πολύ προχώ!!!

Βερόνικα Λέικ

Η συγκεκριμένη αν και ξεκίνησε ως ηθοποιός στον κινηματογράφο, έκανε στροφή στην καριέρα της και έγινε πόρνη πολυτελείας στη Νέα Υόρκη.

Σοφία Λόρεν

Η έδρα της φυσικά ήταν η Ρώμη.”Κωδικό όνομα” Σοφία Βιλάνι Τσικολόν. Μη μας πάρουν και πρέφα…

Τζόαν Κόλλινς

Από τα 17 στο κουρμπέτι δρούσε κυρίως στο Hollywood με μεγάλο κασέ αφού ήταν μια πολύ όμορφη γυναίκα και παιχνιδιάρα.

Σάρον Στόουν

Με μια ταρίφα να αγγίζει τα 1000 δολάρια την ώρα, η Σάρον ξετρέλαινε τον ανδρικό πληθυσμό και του τον έγδυνε κανονικά… όχι ότι τώρα δεν είναι τρελή Milfαρα…

Κάθριν Ζέτα Τζόουνς

Άσκησε το επάγγελμα κυρίως στο Λας Βέγκας, ενώ οι αποκαλύψεις για τη συγκεκριμένη παλιά δουλίτσα της Κάθριν, έχουν γίνει από τον ίδιο της τον σύζυγο, Μάικλ Ντάγκλας. Καλός πελάτης!!!

Σάλμα Χάγιεκ

Πληροφορίες τη θέλουν να συνόδευε πελάτη της ίδια ημέρα που γνώρισε τον σύζυγό της! Τώρα δεν ξέρω αν αυτή είναι μεγάλη πουτάνα ή αυτός μεγάλος μαλάκας!!!

Και για να μη νομίζετε ότι κουτσομπολεύουμε, αυτά δεν τα λέμε εμείς… η Γειτονιά… και οι κακές γλώσσες…

sportdog