Σοκολατένιο ρολό με κάστανα

Υλικά

 

350γρ. μαύρη σοκολάτα

 

150γρ. άχνη ζάχαρη

 

150γρ. μαλακό βούτυρο

 

3 κουταλιές grand marnier

 

325γρ. λιωμένα σε πουρέ κάστανα

 

 

Εκτέλεση

 

Λιώνουμε τα 200γρ. από τη σοκολάτα.

 

Προσθέτουμε την άχνη ζάχαρη και το βούτυρο.

 

Ανακατεύουμε καλά, ώστε το μείγμα να γίνει ομοιογενές.

 

Ρίχνουμε το grand marnier και τον πουρέ από τα κάστανα.

 

Χτυπάμε για να γίνει απαλό το μείγμα.

 

Το αδειάζουμε σε μια μακρόστενη φόρμα και το βάζουμε στο ψυγείο.

 

Το αφήνουμε για 3-4 ώρες ώσπου να πήξει.

 

Στη συνέχεια, το ξεφορμάρουμε και λιώνουμε τα υπόλοιπα 150γρ. σοκολάτας.

 

Περιχύνουμε το ρολό με τη λιωμένη σοκολάτα.

 

 

Executive Chef Κωνσταντίνος Μουζάκης

 

site: http://kostasmouzakis.blogspot.gr

 

Αthensgo magazino oδηγός για την πόλη και την διασκέδαση