Σεξ με … δεμένα χέρια: Δείτε πώς γίνεται!

Οι σεξουαλικές φαντασιώσεις μπορεί να επηρεάσουν θετικά τη σεξουαλική επιθυμία, προκαλώντας αύξηση της σεξουαλικής διέγερσης του ατόμου. Αν και η φαντασίωση αποτελεί προσωπικό θέμα του καθενός, συχνά, ζευγάρια που μοιράζονται τις σεξουαλικές τους φαντασιώσεις μπορεί να έχουν καλύτερη σεξουαλική ζωή, έχοντας τη δυνατότητα απελευθέρωσης από εντάσεις ή πιθανές φοβίες. Επίσης οι σεξουαλικές φαντασιώσεις μπορεί να συμβάλλουν  στην αναζήτηση της ερωτικής απόλαυσης, να αυξήσουν την ένταση του οργασμού,καθώς και να μεγαλώσουν τη διάρκεια της ερωτικής πράξης.

Μια πολύ συχνή ερωτική φαντασίωση είναι το σεξ με δεμένα χέρια. Οι περισσότεροι και περισσότερες έχουμε την τάση να ελέγχουμε το παιχνίδι του έρωτα με τα δάχτυλά μας και τα χέρια μας. Τι μπορεί να συμβεί όμως αν τολμήσουμε να αφήσουμε τον εαυτό μας εντελώς ελεύθερο και να παραδοθούμε στα χέρια του συντρόφου μας; Τι θα συμβεί αν πάρουμε το παιχνίδι εξολοκλήρου στα χέρια μας;

Η φαντασίωση της αποπλάνησης…

Πολλές γυναίκες ερεθίζονται στη σκέψη ότι ο σύντροφός τους θα κυριαρχήσει πάνω τους και θα μπορεί να κάνει ό, τι εκείνος επιθυμεί . Η πιο απλή μορφή αποπλάνησης στο σεξ είναι το να της δέσει ο σύντροφός της τα χέρια στο κρεβάτι ή απλά πίσω από τα χέρια.. Εκείνη νιώθει την ηδονή της απόλυτης παράδοσης, βέβαια είναι σημαντικό για την  γυναίκα να νιώθει εμπιστοσύνη στον παρτενέρ της διαφορετικά η συναισθηματική ανασφάλεια μπορεί να της στερήσει τη σεξουαλική της επιθυμία.

Όταν η γυναίκα δένει τα χέρια του άνδρα..

Παίρνει το παιχνίδι στα χέρια της. Η φαντασίωση αυτή μπορεί να δράσει απελευθερωτικά για κάθε γυναίκα ακόμα και για τις γυναίκες εκείνες που ίσως έχουν λίγο παραπάνω αναστολές. Και αυτό γιατί μέσα στη δράση που καλείται να αναλάβει μπορεί να χρησιμοποιήσει τεχνικές που ποτέ άλλοτε δε θα τολμούσε να κάνει όπως δηλαδή το στοματικό σεξ ακόμα και χάδια σε μέρη του σώματος του άνδρα που ποτέ δεν έχει ξαναδοκιμάσει.

Και οι δυο με δεμένα χέρια.

Δέστε και οι δυο τα χέρια σας πίσω από την πλάτη και κάντε έρωτα! Είναι μια από τις πιο πρωτότυπες τεχνικές στον έρωτα που σας υπόσχεται ότι τουλάχιστον θα το διασκεδάσετε!

Τι δεν πρέπει να ξεχνάμε: Οι σεξουαλικές φαντασιώσεις λειτουργούν με υγιή τρόπο, μόνο όταν δεν αποτελούν πρόβλημα σε μία σχέση, όταν κανένας από τους δύο συντρόφους δεν πιέζεται για να ενδώσει και δεν προκαλούν σωματικό η ψυχικό πόνο. 

AdTech Ad

AdTech Ad

boro