Σεξ: Η τεχνική συμπίεσης πέους, από την Αρχαία Κίνα!

Πριν 2000 χρόνια ίσως και περισσότερα οι ταοϊστές Κινέζοι γιατροί έγραφαν βιβλία για τον έρωτα και την αγάπη. Ήξεραν ότι η καλή ερωτική ζωή ήταν απαραίτητη για την σωματική και ψυχική υγεία και των δυο φύλων. Ο έρωτας δεν ήταν μονάχα απόλαυση. Ήταν το μέσο για τη διατήρηση της μακροζωίας. Το ερωτικό ΤΑΟ η φιλοσοφία των Κινέζων για τον έρωτα έπεσε στα χέρια μας… Οι συμβουλές αυτές δεν είναι ιατρικές και δεν μπορούν να τις υποκαταστήσουν αλλά μπορεί να φανούν χρήσιμες σε κάποια απλά πρακτικά ζητήματα του σεξ.

Ερωτικές συμβουλές από την Κίνα Νο 4: Η μέθοδος της συμπίεσης

Είχαν και οι αρχαίοι κινέζοι μια «τεχνική συμπίεσης» ή σω­στότερα μια συμπιεστική τεχνική για όσους εκσπερμάτωναν γρήγορα που  μπορεί να χρησιμοποιηθεί σ’ όλες τις στάσεις. Σ’ αυτή τη περίπτωση, ο άντρας από μόνος του ασκεί την πίεση. Με τη βοήθεια του δείκτη του και των μεσαίων δακτύλων του αριστερού χεριού, πιέζει σ’ ένα σημείο, μεταξύ του όσχεου και της αφεδρώνος «έδρας» για τρία- τέσσερα δευτερόλεπτα παίρνοντας ταυτόχρονα μια βαθιά ει­σπνοή. Αυτή η μέθοδος έχει πολλά πλεονεκτήματα. Πρώτο, δε χρειάζεται ν’ αποτραβηχτεί ο άντρας απ’ τη γυναίκα. Δεύτε­ρο, δε χάνεται καιρός σε φραστικές εξηγήσεις. Δε χρειά­ζεται ν’ αναφέρει απολύτως τίποτε. Πολλοί άντρες σίγουρα προτιμούν αύτή τη τεχνική ακριβώς επειδή αποφεύγουν ν’ αποκαλύψουν τα προβλήματά τους.

Η τεχνική της συμπίεσης των Masters και Johnson

Στο βιβλίο τους «Human Sexual Inadequacy”, οι δύο συγγρα­φείς προτείνουν τη «τεχνική της συμπίεσης» που αρχικά υιοθετήθηκε για τη βοήθεια αντρών που πάσχουν από πρόωρη εκσπερμάτωση. Θα μπορούσε να είναι το ίδιο αποτελεσματική η τεχνική αυτή, ακόμα και για έμπειρα ζευγάρια, όσον αφορά τον εκσπερματικό έλεγχο. Λέμε για «έμπειρα ζευγάρια», επει­δή είναι μάλλον περίπλοκη τεχνική και δυσκολότερη στην εκ­μάθησή της απ’ την κινέζικη «τεχνική της συμπίεσης» που εμείς προτιμούμε. Όπως σημειώσαμε πιο μπροστά η μέθοδός τους μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο όταν η γυναίκα βρίσκε­ται στη δεσπόζουσα στάση.

Ο άντρας θα πρέπει να την ειδοποιήσει όταν έχει ερεθιστεί επικίνδυνα. Τότε εκείνη αντιδράει με γρήγορο ανασήκωμα, γλυστρώντας απ’ τον φαλλικό άξονα και πιέζοντας με τον αντίχειρα τον χαληνό της πόσθης, ενώ με το δεύτερο και τρίτο δάχτυλο πιέζει τους αδένες στη βάση της βαλάνου, για τρία ή τέσσερα δευτερόλεπτα. Αυτή η πίεση κάνει τον άντρα να χάνει όχι μόνο την ορμή της εκσπερμάτωσης, αλλά και το δέκα μέχρι τριάντα τοις εκατό απ’ τη στύση του. Η γυναίκα θα πρέπει ν’ αφίσει να περάσουν δεκαπέντε μέχρι τριάντα δευτερόλεπτα για να ξαναβάλει το πέος στο αιδοίο της συνεχίζοντας τον έρωτα. Αυτή η διαδικασία μπορεί να επαναληφθεί πολλές φο­ρές κατά τη διάρκεια της συνουσίας.

Όλα αυτά είναι θαυμάσια για τα έμπειρα ζευγάρια. Εί­ναι μια υπέροχη άσκηση επικοινωνίας και συγχρονισμού μετα­ξύ τους στη διάρκεια της ερωτικής πράξης. Όμως, για τον αρχάριο, υπάρχουν δύο εμπόδια. Πρώτο, η γυναίκα θα πρέπει να ξέρει πώς να ξαναβάλει στον κόλπο της ένα σχετικά μαλα­κό πέος. Δεν είναι τόσο εύκολο όσο φαίνεται. Αν είναι αδέξια μπορεί να πέσει το πέος και να χαθεί ολωσδιόλου η στύση. Δεύτερο, το ζευγάρι ίσως να μη θέλει να έχει πάντα την ίδια ερωτική στάση. Αυτή η στάση απαιτεί απ’ τον άντρα να είναι σε θέση να έχει και να διατηρεί μιαν ολοκληρωμένη στύση. Πολλοί άντρες έχουν δυσκολίες πάνω σ’ αυτό. Όπως και να έχει όλες οι παρααπάνω συμβουλές μπορεί να αποδειχτούν αποτελεσματικές. Όταν όμως έχουμε προβλήματα τον πρώτο λόγο πρέπει να τον έχει ο ιατρός μας.

boro