Πώς να φέρεις το σύντροφό σου σε ανεπανάληπτο οργασμό – Όλα όσα δεν φανταζόσουν ποτέ!

Ως φυσικό… φαινόμενο, κατά τη διάρκεια του οργασμού η καρδιά χτυπά γρηγορότερα ενώ αναπνέουμε επίσης πιο γρήγορα και πιο βαριά. Στην πραγματικότητα ωστόσο, ένας οργασμός είναι πολλά, μα πάρα πολλά περισσότερα!

Δεν είναι τυχαίο εξάλλου ότι στον οργασμό έχει αφιερωθεί μια ολόκληρη ημέρα, η Εθνική Ημέρα Οργασμού, η οποία γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 31 Ιουλίου.

AdTech Ad

Οι περισσότεροι ωστόσο από εμάς δεν ξέρουμε τι ακριβώς συμβαίνει όταν αυτό μας συμβαίνει!

Σύμφωνα με τους ειδικούς, για τους άνδρες το θέμα φέρεται να είναι περισσότερο εγκεφαλικό, ενώ για τις γυναίκες όλα έχουν να κάνουν με τη στάση και την ανατομία κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης!

Οι περισσότεροι πιστεύουν εσφαλμένα ότι ο οργασμός είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με την ικανότητα του ατόμου να ελέγχει τον εαυτό του ή την αυτοπεποίθησή του.

Οι επιστήμονες ωστόσο ανακάλυψαν ότι όλα είναι θέμα ανατομίας και γι΄ αυτό κάποιες φορές όταν κάνετε σεξ «παλεύετε» για να φθάσετε σε οργασμό!

Τα «κλειδιά» στους άνδρες είναι ο «αντανακλαστικός βρόχος» στο πέος, ο εγκέφαλος και ο νωτιαίος μυελός. Πιθανοί τραυματισμοί στο νωτιαίο μυελό ενδέχεται μάλιστα να επηρεάσουν τη λειτουργία αυτού του σημαντικού για τον ανδρικό οργασμό βρόχου.

Από την άλλη, στις γυναίκες, το θέμα είναι πιο ανατομικό, καθώς σύμφωνα με τους επιστήμονες, όσο πιο κοντά βρίσκεται η κλειτορίδα στο τοίχωμα του κόλπου, τόσο πιο πιθανός είναι ο οργασμός.

«Από την ανατομία μπορούμε να καταλάβουμε γιατί κάποιος δεν μπορεί να έχει οργασμό. Δεν έχει να κάνει με το μέγεθος του πέους ή το σημείο G», ξεκαθαρίζει ο επικεφαλής της έρευνας, Δρ Τζέισον Σίγκελ, της Mayo Clinic.

Ομάδα ερευνητών της συγκεκριμένης κλινικής στη Μινεσότα, σε συνεργασία με την ιατρική σχολή του πανεπιστημίου της Ινδιανάπολις, μελέτησαν μάλιστα το ρόλο της ανατομίας στον οργασμό: «Είναι ανέκδοτο όσον αφορά στον ανδρικό οργασμό να εστιάζουμε στο μέγεθος. Η ικανότητα ενός ανθρώπου που… αγωνίζεται να έρθει σε οργασμό εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το νευρικό του σύστημα», τονίζει ο Σίγκελ και συνεχίζει:

«Πρέπει να υπάρχει μια σωστή ισορροπία μεταξύ του παρασυμπαθητικού νευρικού συστήματος, το οποίο ελέγχει το σώμα σε κατάσταση ηρεμίας, και του συμπαθητικού νευρικού συστήματος, το οποίο ελέγχει την αντίδραση του οργανισμού σε κατάσταση “μάχης”. Με άλλα λόγια, η απόδοση του πέους ενός άντρα στηρίζεται σε ένα αντανακλαστικό βρόχο. Στην κορυφή του βρόχου, γίνεται η επεξεργασία των πληροφοριών. Στο άλλο άκρο του βρόχου, ο νωτιαίος μυελός ή ο εγκέφαλος δίνει εντολή στο πέος για να λειτουργήσει».

Όσον αφορά, δε, στο γυναικείο οργασμό ο Δρ Σίγκελ εξηγεί: «Όσο πιο κοντά είναι η κλειτορίδα στα κολπικά τοιχώματα κατά τη διάρκεια του σεξ, τόσο πιο πιθανό είναι μια γυναίκα να φτάσει στην κορύφωση. Οι διαφορετικές σεξουαλικές στάσεις μπορεί να τονώσουν τα τοιχώματα του κόλπου με διαφορετικούς τρόπους. Για παράδειγμα, στάσεις όπου η γυναίκα είναι από πάνω, ελέγχει δηλαδή η ίδια την κίνηση του σώματός της, ο οργασμός μπορεί να επιτευχθεί ευκολότερα. Η πιο ιδανική διείσδυση για κολπική διέγερση είναι 30 έως 45 μοίρες».

Για το τέλος αφήσαμε μία λίστα με τους λόγους για τους οποίους πρέπει να έρχεστε όσο πιο πολλές φορές μπορείτε σε οργασμό, αλλά και με αυτά που πρέπει να γνωρίζετε και δεν φανταζόσασταν ποτέ:

1. Οι άνθρωποι που έχουν περισσότερους οργασμούς δείχνουν νεότεροι

2. Η κορύφωση είναι αγχολυτική

3. Ο οργασμός βοηθά στην αντιμετώπιση της αϋπνίας

4. Ο οργασμός της γέννας υπάρχει και οι γυναίκες τον βιώνουν

5. Υπάρχουν παγκόσμια ρεκόρ χρόνων αυνανισμού (εξίμισι ώρες για γυναίκα και οκτώμισι για άνδρα!)

6. Ο θάνατος… παραμονεύει κατά τη διάρκεια του οργασμού! Μερικές γυναίκες την… ύστατη ώρα λιποθυμούν, ενώ σε σπάνιες περιπτώσεις παθαίνουν καρδιακή προσβολή και έχουν πεθάνει!

7. Οι γυναίκες μπορούν να φθάσουν σε οργασμό ενώ… γυμνάζονται!

8. Το σπέρμα έχει αντικαταθλιπτικές ιδιότητες

9. Οι οργασμοί ενισχύουν το ανοσοποιητικό μας σύστημα

10. Οι οργασμικές συστολές πραγματοποιούνται κατά 0,8 δευτερόλεπτα, τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες

11. Μπορείτε ναεξασκηθείτε/πειραματειστείτε για να έχετε έναν καλύτερο οργασμό

12. Υπάρχουν και ζώα που έρχονται σε κορύφωση!

13. Μερικές γυναίκες μπορούν να έχουν οργασμό κάθε 36 δευτερόλεπτα!

14. Η μέση ταχύτητα εκσπερμάτωσης είναι 45 χλμ/ώρα!

15. Ο οργασμός γίνεται όλο και καλύτερος όσο περνούν τα χρόνια σας!

orgasmos3

newsbomb