Πόσες φορές την εβδομάδα κάνουν οι γυναίκες σεξ;

Μια μια προσωπική αφορμή είχα την απορία πόσες φορές την εβδομάδα κάνουν οι γυναίκες σεξ. Πιο μικρή δεν είχα ιδέα ποιο ήταν το ‘φυσιολογικό’ με αποτέλεσμα να νομίζω πως κάνω πάντα λίγο. Μεγαλώνοντας όμως βρήκα τον ρυθμό μου και κατέληξα σε έναν αριθμό που με ικανοποιεί. Ούτε πολύ, πολύ λίγο! Εννοείται πως όλα είναι σχετικά γιατί πάντα μπορεί να προκύψει κάτι και στο τέλος να μην κάνεις καθόλου σεξ όλη την εβδομάδα. Ρώτησα τις φίλες μου να μου πουν περίπου τον μέσο όρο που κάνουν σεξ.

Τατιάνα: Επειδή το μωρό κοιμάται ακόμα μαζί μας γιατί βγάζει δόντια, δυσκολευόμαστε λίγο να βρούμε χρόνο για τον εαυτό μας. Προσπαθούμε αλλά δύσκολο! Περίπου μία φορά την εβδομάδα κάνω σεξ με τον άντρα μου.

Φιλιώ: Δεν είμαι σε σχέση αυτήν την περίοδο οπότε το σεξ που κάνω είναι πολύ λιγότερο. Καταφέρνω όμως να το κάνω μία φορά στις 15 μέρες.

Νικολέτα: Αυτή την περίοδο δεν κάνω καθόλου σεξ γιατί δεν έχω βρει κανέναν που να αξίζει τον κόπο! Μόλις τον βρω θέλω να ελπίζω πως θα κάνω συχνά.

Δήμητρα: Τις εποχές που δουλεύουμε κάνουμε 2-3 φορές την εβδομάδα αλλά ειδικά αν έχει ο φίλος μου άδεια που θα είναι και ξεκούραστος…ανεβαίνει ο μέσος όρος!

Γωγώ: Εγώ κάνω μέσο όρο 3 φορές την εβδομάδα σεξ. Βέβαια τελευταία είναι λίγο πιο περίπλοκα τα πράγματα αλλά κάποια στιγμή θα φτιάξουν όλα!

Βανέσσα: Τρεις φορές την εβδομάδα περίπου. Φυσικά εξαρτάται και σε τι σωματική και ψυχολογική κατάσταση θα είμαι εγώ ή ο φίλος μου.

Καλλιόπη: Ο μέσος όρος μου θα έλεγα είναι 3-4. Εντάξει, θα είναι φορές που θα το κάνω 5-6 φορές αλλά και άλλες που θα κάνω μόνο μία. Μετράει κιόλας αν είμαι αδιάθετη ή όχι…

FollowMe