Προσοχή αγόρια: Πώς σε θέλει εκείνη εκεί κάτω Δεν χρειάζεται να προχωρήσεις σε ακραία μέτρα, τα πράγματα είναι απλά.

Έχει αρχίσει να γίνεται όλο και πιο κοινωνικά αποδεκτό να ξυρίζονται οι άντρες εκεί κάτω. Ασχέτως με τι αρέσει και τι όχι στις γυναίκες, η τελική επιλογή είναι δική σου. Πριν προβείς όμως σε τελικές αποφάσεις (σε παρακαλώ απόφυγε τις βιαστικές κινήσεις, όπως ο Jim στο American Wedding), καλό θα ήταν να λάβεις υπόψη σου πώς θα σε ήθελε εκείνη εκεί κάτω.

Όπως ισχύει και στην αντίθετη περίπτωση, αυτό που εκτιμά κάθε γυναίκα είναι η καθαριότητα. Αυτό σημαίνει αγαπητέ μου καθημερινό πλύσιμο με νερό και σαπούνι και φυσικά αλλαγή εσωρούχων. Μπορεί να χρειαστεί να το κάνεις και παραπάνω από μία φορά μέσα στην ημέρα, αν για παράδειγμα έχεις πάει πριν γυμναστήριο ή είχες μία δύσκολη μέρα.

Μετά την προσωπική υγιεινή σειρά έχει η εμφάνιση. Θα μπορούσες να μείνεις au naturel, δικαίωμά σου είναι, αλλά λυπάμαι που θα στο πω: Μην έχεις μεγάλες προσδοκίες, αν καταλαβαίνεις τι εννοώ. Οι περισσότερες γυναίκες δεν αγαπούν την υπερβολική τρίχα εκεί κάτω. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι πρέπει να σε πιάσει πανικός και να λάβεις ακραία μέτρα.

Μία καλή ρουτίνα περιποίησης είναι το ξύρισμα – ιδανικά με μηχανή για να αποφύγεις το αποτέλεσμα γλόμπος – ή το τριμάρισμα. Η τριχοφυΐα στην περιοχή είναι κάτι φυσιολογικό και αναμενόμενο, αλλά είναι ωραίο να βάζεις τις τρίχες σε τάξη. Η περιποίηση της περιοχής δεν μαρτυρά μόνο ότι προσέχεις τον εαυτό σου και σε ενδιαφέρει η προσωπική σου υγιεινή, αλλά ότι σέβεσαι και τη σύντροφό σου. Περιττό να υπενθυμίσουμε ότι θα έχεις extra bonus.

followme