ΠΟΤΕ ΤΟ Π@Δ@Μ@ ΓΙΝΕΤΑΙ ΒΟΤΑΝΟ ΜΑΓΙΚΟ

Βάζω την πιο απλή, την πιο φτηνή ερώτηση από την εποχή του Αδάμ και της Εύας, μην πάμε πιο πίσω. Γιατί οι άνθρωποι ζευγαρώνουν. Κέρδισες το μισό κουτί λουκούμια με την απάντηση που έδωσες. Άνδρας και γυναίκα τακιμιάζουν για να πηδηχθούν. Σωστό. Είπες τη μισή αλήθεια, όμως.

Οι άνθρωποι κάνουν σχέσεις, παντρεύονται, και για έναν άλλο πολύ σπουδαίο λόγο. Σου λέω την αποκάλυψη του σύμπαντος. Και για να μανουριάζουν. Και για να πλακώνονται έρχονται ο ένας κοντά στον άλλον. Και όσο έχουν την ανάγκη να κάνουν σεξ, να κάνουν παιδιά, άλλο τόσο έχουν ανάγκη να καυγαδίζουν.

Έκπληξη π.χ. ένας άνδρας να νευριάζει με μια άγνωστή του. Όχι. Θα του την σπάει αυτή που έχει ερωτευθεί. Έκπληξη π.χ. μια γυναίκα να βάζει στο στόμα της τα χειρώτερα λόγια για άνδρα με τον οποίο δεν έχει παρτίδες. Όχι. Θα βρίσει και με χυδαίο τρόπο τον πρώην της, αλλά και νυν σύντροφο, σύζυγο.

Έχεις κάποιο πρόβλημα με την δικιά σου. Τα συνηθισμένα στην ατζέντα μιας ερωτικής, μιας συζυγικής σχέσης. Η κυρία που το παίζει ψύχραιμη, άλλο αν μέσα της βράζει, σου προτείνει να το συζητήσετε πολιτισμένα το πράμα. Η μαλακία σου να πας πάσο. Να συμφωνήσεις να το κουβεντιάσετε, να το βάλετε κάτω το ζήτημα, με όσο γίνεται χαμηλούς τόνους. Μαλακίες. Με τη συζήτηση δεν λύνεται κανένα πρόβλημα. Οι διαφορές απόψεων θα παραμείνουν. Άρα, εκείνο που σας βγάζει από τα ρούχα σας, θα ξανακτυπήσει. Θα σας φέρει πάλι στα άκρα.

Η μαστοριά του αρσενικού είναι πριν αρχίσει ο…διάλογος, να πέσει γαμήσι. Ζευγάρι δεν είσαστε; Ζευγάρι δεν θέλετε να παραμείνετε; Ε, τότε πρώτα ξεσκιστείτε σεξουαλικώς, με σαρκική πείνα και αγάπης τρυφερότητα, και μετά…

…Μετά, κύριε μαλάκα και κυρία μαλακισμένη, θα αλλάξετε σκέψεις, μέχρι που θα την κάνετε γυριστή, ίσως και το κορόιδο, σ’ αυτό που σας έκαιγε. Σ’ αυτό που προκαλούσε εντάσεις στην καθημερινότητά σας. Μετά το γαμήσι, εγώ στο λέω, το πρόβλημά σας θα χάσει την αξία του. Δεν θα το βλέπετε σαν αγκάθι το όποιο προβλημα. Και θα σκέφτεστε τι ανόητοι είμαστε που δίναμε σημασία σ’ ένα ζήτημα που δεν λύνεται διότι οι άνθρωποι δεν αλλάζουν, συνεχίζουν τη ζωή με τις ιδιαιτεραιότητες τους. Και, τελος πάντων, όχι οι όποιες διαφορές να στερούν ένα καλό γαμήσι σε δύο άτομα.

Βεβαίως, θα πεις στην γκόμενά σου, στην κυρά σου, ότι οφείλουμε να το συζητήσουμε αυτό που μας βασανίζει, που κάποιες φορές μας κάνει μπουρδέλο την ημέρα. Δεν αρνείσαι, ούτε δείχνεις πως θέλεις να αποφύγεις να θίξεις το ζήτημα. Πρώτα, όμως, ξηγήσου ως εραστής. Ρίξε της μια πονηρή ματιά στο στήθος, άπλωσε το χέρι σου να της χαϊδέψεις τα μαλλιά και τον κώλο της. Πρώτα να της κάνεις έρωτα, και μετά να το συζητήσουμε, θα της πεις.

Αυτό είναι. Το πρώτο βοτάνι στη γη. Το γαμήσι. Ο και γαμώ γιατρός που θεραπεύει πάσα νόσο και μαλακία που δέρνει ερωτευμένους, παντρεμένους, και γενικώς σχετιζόμενους γκομενικώς. Το ξέρεις ότι εκείνη δεν θέλει να χωρίσετε. Αυτό που την καίει είναι να γνωρίζει ότι υπάρχει ακόμα στη ζωή σου. Όταν, λοιπόν, νοιώθει σιγουριά πως την γουστάρεις, πως την βρίσκεις μαζί της, τότε δεν έχετε πρόβλημα, ρε! Ακόμα κι αν εσύ φταις στο άλφα και βήτα ζήτημα.

Μη σου πω το άλλο. Ότι η κοπέλλα σκόπιμα τεντώνει τις καταστάσεις, βάζει προβλήματα, υπαρκτά, δεν λέω, για να τα…. λύσεις εσύ με τρόπο ερωτικό, σεξουαλικό.

sportdog