Ποιοί άνδρες προτιμούν τους τρανσέξουαλ

Μόδα έχουν γίνει τον τελευταίο καιρό για πολλούς άντρες οι «αταξίες» με άτομα που ανήκουν στο τέταρτο φύλο! Παντρεμένοι, καταπιεσμένοι ομοφυλόφιλοι, άντρες που φοβούνται τις γυναίκες και άλλοι που νιώθουν πολύ έντονη τη θηλυκή τους πλευρά είναι οι τέσσερις βασικές κατηγορίες των συνηθισμένων πελατών των εκδιδόμενων τρανσέξουαλ.

Η πιο χαρακτηριστική κατηγορία αντρών που προτιμούν τις τρανσέξουαλ είναι οι παντρεμένοι. Αν και η ιδέα τρομοκρατεί κάθε παντρεμένη γυναίκα, είναι πλέον γνωστό ότι πολλοί, υπεράνω υποψίας κατά τ’ άλλα, σύζυγοι και πατέρες ανατρέχουν στην αγκαλιά μιας τρανσέξουαλ. Οπως αναφέρει στο ιταλικό περιοδικό «Anna» ένας τέτοιος πελάτης, παντρεμένος και πατέρας ενός κοριτσιού, του αρέσει να αγγίζει τα απόκρυφα τέτοιων γυναικών και δεν τον ενδιαφέρει αν η σεξουαλική του παρτενέρ έχει γένια. Του αρκεί να μην έχει πολύ θηλυκά χαρακτηριστικά. Στην κανονική τους ζωή τέτοιοι άντρες είναι αυτοί που συνήθως αναζητούν δυναμικές γυναίκες.

Μια άλλη κατηγορία ανδρών που αρέσκονται σε συνευρέσεις με άτομα του τέταρτου φύλου, σύμφωνα με το ιταλικό περιοδικό «Anna», είναι οι ανασφαλείς. Αυτοί συνήθως φοβούνται να πλησιάσουν μια γυναίκα, γιατί νιώθουν άσχημα για την εμφάνισή τους. Δεδομένου ότι η δειλία τους τους έχει κοστίσει στον ερωτικό τομέα, είναι λιγότερο έμπειροι και νιώθουν περισσότερο παθητικοί. Γι’ αυτό προτιμούν, αντί να αντιμετωπίσουν την απόρριψη από μια γυναίκα που θα προσεγγίσουν, να πληρώσουν μια τρανσέξουαλ και να κάνουν έρωτα μαζί της.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι πιο «ψυχαναλυτικοί» πελάτες, αυτοί που αποδίδουν την επιλογή τους στην ανάγκη για σεξουαλική έκφραση της θηλυκής τους πλευράς. Η συγκεκριμένη κατηγορία επισκέπτεται το τέταρτο φύλο μία φορά κάθε λίγους μήνες με σκοπό να εκτονώσει αυτή την υποσυνείδητη ανάγκη. Ενας από αυτούς, που ανήκει και στην κατηγορία των παντρεμένων, αναφέρει τα εξής: «Εχω μια συνηθισμένη ζωή. Ενας άντρας μού προκαλεί αηδία, το όνειρό μου είναι μια γυναίκα με πέος».

Τελευταία κατηγορία είναι οι καθαρά ομοφυλόφιλοι, οι οποίοι νιώθουν καταπιεσμένοι καθώς δεν μπορούν να εκδηλώσουν στον κοινωνικό τους περίγυρο την ιδιαιτερότητά τους. Αυτοί οι άντρες στην πλειονότητά τους αρραβωνιάζονται ή παντρεύονται για να γίνουν αποδεκτοί στην κοινωνία και θα πέθαιναν από φόβο και ντροπή αν κάποιος αποκάλυπτε τις προτιμήσεις τους.

Espressonews