Ποζάρει με φόντο τη θάλασσα!

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για την όμορφη αυτή κυρία ή καλύτερα να δείτε περισσότερες φωτογραφίες της, μπορείτε να επισκεφτείτε τις σελίδες της σε Twitter και Instagram, όπου φροντίζει να τις ανανεώνει καθημερινά.

Ενα από τα πιο γνωστά ανερχόμενα μοντέλα, η κούκλα Natalie Morris, φόρεσε τα πιο ωραία μαγιό γνωστής εταιρείας και φωτογραφήθηκε με φόντο τη θάλασσα.

Η 22χρονη Αμερικανίδα έγινε γνωστή πριν από περίπου δυο χρόνια όταν ντούμπλαρε την Kate Moss στα γυρίσματα του διαφημιστικού των παπουτσιών Stuar Weitzman στο οποίο πρωταγωνιστούσε η Βρετανίδα καλλονή. Μετά από αυτήν τη συνεργασία, οι μετοχές της εκτοξεύθηκαν στα ύψη.

 

Σύμφωνα με τους ανθρώπους της μόδας η Morris δεν μοιάζει ιδιαίτερα στην Kate Moss αλλά αποτελεί έναν συνδυασμό της Cara Delevingne και της Barbara Palvin. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για την όμορφη αυτή κυρία ή καλύτερα να δείτε περισσότερες φωτογραφίες της, μπορείτε να επισκεφτείτε τις σελίδες της σε Twitter και Instagram, όπου φροντίζει να τις ανανεώνει καθημερινά.

nat39620

protothema.gr