Πας για ……και γίνεσαι… Χαμάλης!

Λοιπόν, μάγκες μου, προσοχή, εγώ θα σας τα πω, διότι μια παγίδα αναπτύσσεται στα dating sites κι’ εκεί που πάτε για… μαλλί, θα βγείτε… κουρεμένοι.

Εξηγούμαι… Σημαδεύετε το προφίλ της γκόμενας που σας γουστάρει. Της στέλνετε το μήνυμα. Η ανταπόκριση άμεση. Σας κλείνει ραντεβού στο σπίτι. Και πάνω που λες, Ok, θα… δράσουμε σήμερα, καταλήγεις να φύγεις σαν μαλάκας από το σπίτι της και με το πουλί στο χέρι.

Ξύπνια η γκόμενα, σε καλεί στο σπίτι, αλλά σου λέει, ότι επειδή της έχει χαλάσει η βρύση του μπάνιου, φέρε και κανα εργαλείο να της ρίξεις μια ματιά…

Που το κακό θα μου πεις… Αλλωστε οι γκόμενες γουστάρουν τους άντρες που πιάνουν τα χέρια τους.

Παίρνεις λοιπόν τα εργαλεία παραμάσχαλα, πας στο σπίτι, σε πάει στο μπάνιο κι’ αρχίζεις να μαστορεύεις. Βγάζεις τα γαλλικά κλειδιά, τα στουπιά, παλεύεις με τη βρύση και σκέφτεσαι, ότι η φαντασίωση είναι κοντά.

Διότι μόλις τη φτιάξεις (τη βρύση), θα πετάξεις τα εργαλεία, θα βουτηχτείτε και θα μπείτε να «παλέψετε» στη μπανιέρα και πως τελικά το δικό σου το εργαλείο θα κάνει την καλή τη δουλειά.

Φρούδες οι ελπίδες, όμως, καθώς μόλις φτιάξεις τη βρύση, θα σου βάλει ένα ποτάκι και ή θα χτυπήσει το τηλέφωνο διότι προέκυψε ένα οικογενειακό πρόβλημα, ή υπάρχει κανονισμένο ραντεβού.

Και θα συνοδεύσει στο πλατύσκαλο, θα αποχαιρετίσει με χίλια ευχαριστώ και θα σε γεμίσει υποσχέσεις για το επόμενο ραντεβού.

Φεύγεις εσύ με το πουλί στο χέρι και από την επόμενη μέρα καταλαβαίνεις το πόσο μαλάκας πιάστηκες, αφού τα μηνύματά σου μένουν αναπάντητα.

Διότι ένα μήνυμα στο Tinder δεν κοστίζει τίποτε, ενώ ο υδραυλικός, ένα 50άρι μέσα στο νερό!

Πρόσεξε λοιπόν, όταν σου λέει να φέρεις τα εργαλεία σου μαζί για να φτιάξεις το air condition, ή την κουζίνα, ή τον καναπέ, ή να της βάψεις το δωμάτιο, φρόντισε να εξασφαλίσεις, ότι μετά τη δουλειά, ως αμοιβή θα περιποιηθεί και το δικό σου εργαλείο.

Διότι αλλιώς σε βλέπω να κάνεις μια ζωή τις χειρωνακτικές εργασίες, ακόμα και στον εαυτό σου!

69magazine