ΠΑΠΡΙΚΑ ΜΠΡΙΚ


 

 
ΥΛΙΚΑ
1 ματσάκι πράσσο ψιλοκομμένο
250 γραμμάρια μπρίκ άσπρο
50 γραμμάρια ανθόγαλο
1 1/2 κτγ καυτερή ή νορμάλ πάπρικα
1/2 κτγ ζάχαρη

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ανακατεύουμε σε μπολ το πράσο με το μπρικ
Προσθέτουμε το ανθόγαλο κσι την πάπρικα με λίγο ζάχαρη
Τα χτυπάμε στο μίξερ μας.
Τέλος τα τοποθετούμε σε γυάλινο μπολ και το βάζουμε στο ψυγείο.

 

 

Executive Chef Κωνσταντίνος Μουζάκης

 

site: http://kostasmouzakis.blogspot.gr

 

Αthensgo oδηγός πόλης και διασκέδασης