Παγωτό φράουλα


 

 

ΥΛΙΚΑ:

 

1 κιλό φράουλες (κατεψυγμένες)

 

1 φλ. ζάχαρη

 

1 φακελάκι ζελέ φράουλας

 

1.000 ml κρέμα γάλακτος χτυπημένη σε σαντιγί

 

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

 

Στο multi λιώνουμε τις φράουλες και τις βάζουμε μαζί με την ζάχαρη σε ένα κατσαρολάκι να σιγοβράσουν για 2 – 3 λεπτά.

 

Προσθέτουμε το ζελέ φράουλας. Μόλις λιώσει, αποσύρουμε από τη φωτιά και αφήνουμε να κρυώσει.

 

Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος σε σαντιγί, της προσθέτουμε το κρύο μείγμα φράουλας, ανακατεύουμε καλά και το βάζουμε στην κατάψυξη για 10 ώρες.

 

Τips: Θα ήθελα να σας πω κάποιες μικροαλλαγές που εχω κάνει … Αντί για κρυσταλική ζάχαρη έβαλα άχνη.

 

Επίσης 1 κ.γ μέλι. Επίσης έβαλα γύρω στα 20 μαρεγκάκια και μισό κιλό φράουλες αφού της έκοψα και της έβαλα κατάψυξη κατόπιν της έριξα και ανακάτεψα απαλά !!!

 

athensgo magazino