Ο Σταρ που έσπασε τρεις Φορές το@@@του!

Υπήρξε το πιο κακό παιδί του ΝΒΑ, προκαλώντας με όποιον τρόπο μπορούσε τους πάντες και τα πάντα. Λογικό ήταν να είχε και να Βχει μια πολυτάραχη σεξουαλική ζωή, αλλά σύμφωνα με όσα αποκάλυψε, τα ρίσκα που έπαιρνε ήταν μεγάλα και πλήρωσε ακριβά.

Ο Dennis Rodman μίλησε για το πως έσπασε τρεις φορές το πουλί του κατά τη διάρκεια του σεξ και πως παρ’ όλα αυτά, είναι ακόμα… ντούρος!

«Ημασταν με την κοπέλα στο πίσω μέρος ενός γιωτ, σε ένα μεγάλο κρεβάτι. Είχαμε περάσει μια ολόκληρη μέρα σε πάρτι στο Texas και μου είπε:

_Θέλω να δοκιμάσουμε κάτι διαφορετικό.

Μου είπε να πάρω φόρα, να πηδήξω και να της το βάλω κατ’ ευθείαν μέσα της».

Ο Dennis θυμάται ότι άκουσε ένα κρατς και γέμισαν αίματα παντού. Η κοπέλα φώναζε, «Θεέ μου είναι νεκρός» κι’ εκείνος με ολύμπια ψυχραιμία προσπάθησε να την καθησυχάσει: «Οχι γλύκα μου, δεν είμαι νεκρός. Απλώς έσπασα το πουλί μου»…

Τη δεύτερη φορά ήταν την περίοδο που έπαιζε στους Detroit Pistons και ήταν με μια φίλη του που την έλεγαν Tracey, όταν την ώρα που το έκαναν… «Αλλο ένα κρακ. Δεν μπορούσα να κάνω τίποτε», λέει.

Τέλος, η τρίτη φορά ήταν σε ένα ξενοδοχείο στη Νέα Υόρκη, όταν άκουσε ακόμα ένα κρακ και, «Πήγαμε στο νοσοκομείο και η κοπέλα μου έλεγε παντού:

_Ξέρετε, υπάρχει ένα πρόβλημα με το πουλί του.

Ηρθε μια νοσοκόμα, η οποία με είδε και είπε να περιμένουμε λίγο και θα επιστρέψει. Εφερε έναν γιατρό και στη συνέχεια άλλον έναν. Σας ορκίζομαι ότι έφερνε συνεχώς κόσμο μέσα. Μου είπαν ότι το πουλί μου ήταν γεμάτο μώλωπες».

Και όπως ισχυρίζεται ο Dennis, μια νοσοκόμα, την επόμενη μέρα, του πρόσφερε $25,000 για να της δώσει τις ακτινογραφίες με το σπασμένο πουλί του!

Τι να πω… Ο άνθρωπος με το βιονικό πουλί…

69magazine