Οι πιο παράξενες αλήθειες περί σεξ!

Aξίζει να μάθουμε μερικές παράξενες αλλά άκρως διασκεδαστικές αλήθειες για το σεξ σε όλο τον πλανήτη!

Αξίζει να τις μάθεις, ακόμα κι αν μερικές έχουν μόνο εγκυκλοπαιδική αξία πια!
1. Ο πολύτιμος Δονητής

Σύμφωνα με το θρυλικό Μουσείο του Σεξ στο Μανχάταν, ο δονητής ήταν μια εφεύρεση που σκοπό είχε να χρησιμεύσει ως ιατρικά ενδεδειγμένη θεραπεία για την γυναικεία υστερία τον 19ο αιώνα.

Η υψηλής έντασης οργασμοί που προκαλούσε ο δονητής βοηθούσε τις ασθενείς να γλυτώνουν από τα συμπτώματα που συνδέονταν με την υστερία και το έντονο στρες.

2. Χαμογελάστε είναι μεταδοτικό:

Μήπως λες ναι στην κατάποση του σπέρματος στο τέλος του στοματικού που κάνεις στον αγαπημένο σου; Συγχαρητήρια και μπράβο σου1Για την προσφορά σου κερδίζεις ένα τέλειο χαμόγελο. Όπως φαίνεται, το σπέρμα περιέχει μεγάλες ποσότητες ασβεστίου και σιδήρου που βοηθούν στην πρόληψη πτώσης των δοντιών. Και μην ανησυχείς για τις θερμίδες. Το σπέρμα περιέχει μόλις 7 θερμίδες ανά κουταλάκι.

3. Πιάσε τη μεζούρα:

Είσαι σίγουρη πως ο αγαπημένος σου είναι πολύ φιλοσοφημένο άτομο και καθόλου δεν ασχολείται με το πέος του. Κι όμως πάνω από το 60% των ανδρών στον πλανήτη έχουν μετρήσει έστω και μία φορά το πέος τους σε στύση. Αν σκεφτείς μάλιστα πως από τις 7200 εκσπερματώσεις που θα βιώσει ένας άντρας στη ζωή του κατά μέσο όρο, οι 2000 θα είναι αποτέλεσμα αυνανισμού, μπορείς να καταλάβεις τη σχέση λατρείας που τρέφει για το μόριό του.

4. Πικρή αλήθεια:

Η ομοφυλοφιλία παρέμενε στις λίστες των ψυχιατρικών παθήσεων της Αμερικάνικης Ψυχιατρικής Ένωσης μέχρι και το 1973!

5. Για τις θερμίδες ρε γαμώτο!

Το ξέρω πως μισείς το γυμναστήριο Όμως, απαγορεύεται να μισείς και να βαριέσαι το σεξ την ίδια εποχή. Αν δεν μπορείς να κάψεις λίπος και θερμίδες στον διάδρομο εν’ όψει καλοκαιριού, φόρα το μπικίνι σου κάνοντας σεξ και καίγοντας τουλάχιστον 200 θερμίδες σε ένα μισάωρο ζωηρής σεξουαλικής επαφής.

6. Αυτό θα πει δικαιοσύνη:

Τον έπιασες στα πράσα να σε κερατώνει με άλλη και μετά το διαζύγιο το μόνο που έλαβες ήταν μια μηνιαία πενιχρή διατροφή. Στο Χονγκ Κονγκ ξέρουν καλύτερα! Εκεί η απατημένη σύζυγος μπορεί να σκοτώσει τον άπιστο σύζυγό της και μάλιστα νόμιμα. Για να μην βρεθεί πίσω από τα κάγκελα, οφείλει να φροντίσει να τον σκοτώσει με τα ίδια της τα χεράκια.

7. Αν αισθάνεσαι μόνη:

Αν αισθάνεσαι μόνη και επιθυμείς την ιδιαίτερη περιποίηση ενός σεξουαλικού βοηθήματος, μείνει μακρυά από τις πολιτείες Αλαμπάμα και Μισισιπής των ΗΠΑ. Εκεί τα ερωτικά βοηθήματα και κυρίως οι δονητές αποτελούν απαγορευμένο καρπό.

8. Τι κάνεις μόνη σου μες το σαλόνι σου;

Αν ο δρόμος σε βγάλει στην Ινδονησία, άφησε κατά μέρους τα ερωτικά παιχνίδια ατομικής απόλαυσης και ηδονής. Στην Ινδονησία η ποινή για αυνανισμό είναι ο αποκεφαλισμός.

9. Μήπως είσαι παρθένα;

Τα νέα είναι καλά και για εσένα που δεν έχεις γνωρίσει ακόμα τον έρωτα και ο ιδανικός άντρας δεν λέει να έρθει. Στην Γκουάμ,υπάρχουν αγόρια που έχουν ως αποστολή να ταξιδεύουν στην ύπαιθρο και να αφαιρούν την παρθενία από τις κοπέλες , οι οποίες μάλιστα τους πληρώνουν για το προνόμιο να κάνουν σεξ για πρώτη φορά.

10: Να πάρουμε προφυλάξεις:

Δεν μπορείς με τίποτα να καταλάβεις τη διαφορά ανάμεσα σε ένα λεπτό ή κανονικό προφυλακτικό. Εδώ παίζουμε στα χιλιοστόμετρα. Το πάχος του μέσου προφυλακτικού φτάνει 0,7 χιλιοστά ενώ στα έξτρα λεπτά προφυλακτικά φτάνει τα 0,05χιλιοστά.

 

womenonly