“Ξύλο” στα οπίσθια: Ποιες γυναίκες το θέλουν πολύ; (εικόνες)

Το χτύπημα στον πισινό την ώρα του σεξ είναι η πιο ευγενική χορηγία των αντρών στο γυναικείο οργασμό.

Ο πωπός είναι το μόνο σημείο του γυναικείου σώματος που είναι ανθεκτικό στον πόνο. Κάθε γυναίκα, ακόμη και η πιο δυναμική, στην πραγματικότητα θέλει να κατακτηθεί απο έναν άντρα. Με το πυγοράπισμα της δείχνετε ξεκάθαρα ποιος έχει την εξουσία στο σεξ. Την κάνετε να νιώθει αδύναμη στα χέρια σας, ότι έχετε τον έλεγχο πάνω της. Το πυγοράπισμα είναι μία κίνηση που κάνουν ενστικτωδώς οι περισσότεροι άντρες, χωρίς κανείς να τους έχει πει αν αυτό αρέσει στις γυναίκες ή όχι.

Είναι κάπως όπως οι αρσενικές γάτες δαγκώνουν τις θηλυκές την ώρα του σεξ. Όλα αυτά μας υπενθυμίζουν ότι κάτω από τα ρούχα, το μέικ απ και τους καλούς τρόπους που χρησιμοποιούμε για να φλερτάρουμε, την ώρα που πέφτουμε στο κρεβάτι επιστρέφουμε στην εποχή που βρισκόμασταν στη ζούγκλα.

Είναι λυτρωτικό επίσης κάποιος επιτέλους να μας λέει «είσαι πολύ κακό κορίτσι» και να μας τις βρέχει, αλλά να ξέρουμε ότι ουσιαστικά μας αγαπάει.

Αν, λοιπόν, δεν έχετε ήδη βάλει αυτό το παιχνίδι στην ερωτική σας ζωή, να ξέρετε ότι είναι σχεδόν απαραίτητο για να σας ερωτευτεί μία γυναίκα. Αν είναι εκείνη από πάνω, χρησιμοποιήστε τα ελεύθερα χέρια σας για μερικές ξυλιές. Καθώς το χέρι πέφτει πάνω στο σύμβολο του φεγγαριού, το γραπώνει, για να μπορείτε έτσι να την ανεβοκατεβάζετε και να την καθοδηγείτε όπως θέλετε εσείς.

Το χέρι ξαναπέφτει μετά από λίγο με δύναμη, ξαναγραπώνει και ούτω καθεξής. Το ιδανικό είναι όταν είστε εσείς πίσω της. Φροντίστε να την κρατάτε σφιχτά από τη μέση και με τα δύο χέρια. Κάθε τόσο, το ένα χέρι φεύγει για να κατέβει στον πισινό της. Και βέβαια πρέπει να πέφτει με ανοιχτή παλάμη, ώστε να ακούγεται ο ήχος του χαστουκιού. Οι ξυλιές, ωστόσο, δεν είναι ένα παιχνίδι μόνο για την κρεβατοκάμαρα. Σε ανύποπτες φάσεις, καθώς εκείνη στρώνει το κρεβάτι ή βάφεται, σηκώστε τη φούστα της μπορείτε να το κάνετε… χαριτωμένα πάντα.

Αν η φίλη σας δεν είναι μαθημένη σε αυτά τα παιχνίδια, ίσως στην αρχή σαστίσει. Δημιουργήστε οπωσδήποτε ρομαντική ατμόσφαιρα για να χαλαρώσει.sportdog.gr