Ξέρετε γιατί ο Μάιος είναι ο μήνας αυνανισμού; Τα ρεκόρ που έχουν σημειωθεί (φωτό)

Ηταν το 1994 όταν η γενική χειρούργος, Joycelyn Elders έχασε τη δουλειά της, καθώς υποστήριξε ότι οι νέοι άνθρωποι πρέπει να διδάσκονται πως να αυνανίζονται γιατί έτσι θα μάθουν να αποφεύγουν τους κινδύνους στο σεξ. Λίγους μήνες αργότερα η εταιρία (με τους δονητές) Good Vibrations ανακοίνωσε ότι πλέον ο Μάιος κάθε έτους θα είναι “Ο Μήνας του Αυνανισμού”, ως αντίδραση στην απόλυση της χειρούργου από την κυβέρνηση Κλίντον…

Κάθε Μάιο λοιπόν κυρίως στις ΗΠΑ και μερικές φορές στην Αγγλία διοργανώνονται πολλές εκδηλώσεις με θέμα τον αυνανισμό, όπως συνέδρια, ομιλίες, ακόμη και φεστιβάλ, όπως είναι το Masturbation Marathon και το Masturbathlon.

Και γιατί διάλεξαν τον Μάιο ως μήνα αφιερωμένο στον αυνανισμό; Πρώτον επειδή ο ανοιξιάτικος Μάιος συμβολίζει το ερωτικό ξύπνημα και επιπλέον οι δύο λέξεις, Μάιος και masturbation (αυνανισμός) αρχίζουν από «M».

Ο Μαραθώνιος Αυνανισμού

Το 1998 η εταιρία ερωτικών αξεσουάρ Good Vibrations αποφάσισε λόγω της γιορτής να διοργανώσει κάτι πιο σπέσιαλ. Το Masturbate-a-Thon ξεκίνησε ως ένα event Σαββατοκύριακου προωθούμενο από την Good Vibes και από μερικά θυγατρικά sex toy καταστήματα. Μάλιστα τον πρώτο χρόνο μάζεψε $8,500 για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Τα χρόνια που το Masturbate-a-Thon λειτούργησε ως event «κάντο μόνος σου» συγκέντρωσε πάνω από $25,000 και είχε 1700 συμμετέχοντες από έξι διαφορετικές χώρες. Το 2000, η σεξολόγος Carol Queen σκέφτηκε ότι ένα live Masturbate-a-Thon θα ήταν δυνατό να οργανωθεί, ώστε πολλοί άνθρωποι να αυνανίζονται την ίδια στιγμή, όχι στο σπίτι τους, αλλά πάνω σε μια σκηνή.

Τα ρεκόρ αυνανισμού

Διάφορα παγκόσμια ρεκόρ έχουν αναγνωριστεί κατά τη διάρκεια του Masturbate-a-Thon: Το παγκόσμιο ρεκόρ για την «Μεγαλύτερη διάρκεια αυνανισμού στους άνδρες» είχε ο Masanobu Sato ο οποίος αυνανιζόταν επί 9 ώρες και 33 λεπτά, όμως το 2012 τον πέρασε ο πορνοσταρ Sonny Nash, ο οποίος την έπαιζε για 10 ώρες και 10 λεπτά!

Το 2008, στο Σαν Φρανσίσκο, η νικήτρια στην κατηγορία «Μεγαλύτερη διάρκεια αυνανισμού στις γυναίκες» ήταν η Kitty Kat, η οποία αυνανιζόταν επί 7 ώρες και 6 λεπτά.

Το ρεκόρ για τους «Περισσότερους οργασμούς στους άνδρες» το 2008 κατείχε ο Michael Hariprem (με 31 οργασμούς). Μετά δύο χρόνια το “βραβείο” πήρε ο Big D Hardie από το Grangemouth με 83 οργασμούς!!!
Το 2010 τον ίδιο αριθμό οργασμών έφτασε και η γυναίκα
 Loooo-C. Στην ίδια κατηγορία το ρεκόρ στις γυναίκες κατέχει η Pernille (το 2008 στην Κοπεγχάγη) με 94 οργασμούς.

Και άλλες επιδόσεις

Σύμφωνα με τους ερευνητές του Kinsey ένας έφηβος μπορεί να αυνανιστεί και 11 φορές την ώρα. Ενα από τα ρεκόρ κατέχει ενας 28χρονος ο οποίος μπροστά στους ερευνητές του Κέντρου Συζυγικών και Σεξουαλικών Σπουδών στην Καλιφόρνια, πέτυχε 16 (στεγνούς τους περισσότερους) οργασμούς σε διάστημα μιας ώρας. Την ίδια στιγμή στο ίδιο Κέντρο μια 26χρονη κατακτούσε το παγκόσμιο ρεκόρ αυνανισμού με 134 πολλαπλούς οργασμούς σε μία ώρα.

boro