(ΝΕΑ) Τεχνική Tantra για το πέος

Ας πέσουν οι μάσκες και τα πέπλα και ας ανοίξουμε τα χαρτιά μας. Η γνώση είναι δική σας.

Μετά από απαίτηση του κοινού και αφού είδαμε πόσο πολύ “αγκαλιάσατε” το άρθρο “10 + 1 πράγματα που μπορεί και να μην ξέρεις για το αιδοίο”, ήρθε η στιγμή να μελετήσουμε και το αντίπαλον δέος. Πού ακριβώς βρίσκεται ο προστάτης και πώς ερεθίζεται, ποια απλή ταντρική άσκηση μπορεί να το διεγείρει, ποιος έχει το μεγαλύτερο πέος και ποιο επιτέλους θεωρείται ένα μέσο μέγεθος.
Ο προστάτης είναι το σημείο G των αντρών  Ο προστάτης είναι αντρικό αναπαραγωγικό όργανο, που παράγει το άσπρο υγρό που είναι μέρος του υγρού εκσπερμάτισης. Έχοντας περίπου μέγεθος και σχήμα καρυδιού, ο προστάτης τυλίγεται γύρω από την ουρήθρα και βρίσκεται μπροστά από τον πρωκτό, ακριβώς κάτω από την κύστη. Όταν ο άντρας είναι σεξουαλικά ενθουσιασμένος, ο προστάτης ανταποκρίνεται στη διέγερση. Είναι παρόμοιο με το σημείο G των γυναικών. Πολλοί άνδρες βρίσκουν το μασάζ στον προστάτη, μέσω ενός δακτύλου στον πρωκτό, εξαιρετικά απολαυστικό. Αν είσαι τολμηρή φόρα ένα προφυλακτικό στο δάκτυλό σου και λιπαντικό και βάλ’ το μέσα στον πρωκτό του, περίπου 5 εκατοστά, λυγίζοντας το δάκτυλό σου προς την κοιλιά του για να φτάσει τον προστάτη. Αν ο παρτενέρ σου δεν είναι έτοιμος για τέτοιου είδους παιχνίδια, απλά σπρώξε κατά του περινέου με το χέρι σου. Αυτός είναι ένας τρόπος να διεγείρεις τον προστάτη χωρίς να “παραβιάσεις το άβατο”.

Ο μέσος όρος του ελληνικού πέους είναι…

  14,7 εκατοστά. Εντάξει, δεν είναι και Φάλκον, αλλά δεν είναι και σαν και αυτό που έχουν οι Κορεάτες, των οποίων το πέος σε στύση φθάνει μόλις τα 9,6 εκατοστά. Αυτά τα νούμερα να ξέρετε δεν τα έχουμε βγάλει από το μυαλό μας. Οι έρευνες τα λένε. Και συγκεκριμένα αυτή που πραγματοποίησαν ερευνητές του Πανεπιστημίου του Όλστερ στη Βόρεια Ιρλανδία και δημοσιεύτηκε στην επιστημονική επιθεώρηση “Personality and Individual Differences”.Ποιος χρειάζεται τα ΧΧΧL προφυλακτικά;

Μόνο το 6% του αντρικού πληθυσμού. Αυτό υποστηρίζουν οι εταιρείες προφυλακτικών. Αδικία.

1 στους 400 άντρες μπορεί να αυτοϊκανοποιηθεί

Και όταν λέμε να αυτοϊκανοποιηθεί εννοούμε να κάνει στοματικό έρωτα στον εαυτό του. Αυτό υποστηρίζει έρευνα του Men’s Health. Ξέρουμε….ίου.

Με την τεχνική Tantra μπορεί να κάνει σεξ για 6 (και βάλε) ώρες

  Το Tantra είναι ένα πνευματικό δόγμα 2000 χρόνων που έχει αναπτυχθεί παγκοσμίως σε ένα μοντέρνο σύστημα, του οποίου οι οπαδοί κάνουν σεξουαλικές ασκήσεις για να κερδίσουν μια πνευματική σχέση και βαθύτερη σεξουαλική ικανοποίηση με τον/την σύντροφό τους. Το σεξ σαν πνευματική δράση διαδόθηκε στη Δύση τα τελευταία χρόνια από το τραγουδιστή Sting, που δήλωσε σε μια συνέντευξη ότι έχει χρησιμοποιήσει τις τεχνικές του tantric sex, κάνοντας σεξ για 6 ώρες. Όσοι εξασκούνται σε αυτές τις τεχνικές δεν επιτρέπουν στον εαυτό τους να φτάσουν σε οργασμό, επειδή πιστεύουν ότι το υγρό της εκσπερμάτισης που συγκρατούν, τους δίνει απίστευτη ενέργεια και αυξάνει τη σεξουαλική τους δραστηριότητα. Μια απλή άσκηση του tantrα, που μπορείς να την ακολουθήσεις με το σύντροφό σου, είναι να κάνει 9 επιφανειακές διεισδύσεις για κάθε μια βαθιά διείσδυση κατά τη διάρκεια του σεξ.

Στους όρχεις αρέσουν τα χάδια

 

  Η βασική τους λειτουργία είναι να αντλούν προς τα έξω το σπέρμα, αλλά επίσης παράγουν την αντρική ορμόνη τεστοστερόνη. Πολλοί άνδρες απολαμβάνουν στο σημείο αυτό ένα χάδι με τρυφερότητα. Η ένωση (η σκούρα γραμμή κάτω από το κέντρο του οσχέου) βρίθει σε ευαίσθητα νεύρα.

Το ρεκόρ μεγαλύτερου πέους το έχει ο Jonah Cardeli Falcon

“Όταν γνωρίζω νέους ανθρώπους τους είναι δύσκολο να με κοιτάξουν στα μάτια. Είναι πραγματικά πρόβλημα”. Το μάκρος του πέους του είναι 34,29 εκατοστά και η διάμετρός του είναι 15,8 εκατοστά. Είναι μετά να μην σε λένε Φάλκον;

Δεν μπορείς να υποθέσεις το μέγεθος του πέους

Ούτε από το πόσο μεγάλη ή μικρή πατούσα έχει, ούτε από τα πόσο χοντρά ή λεπτά δάχτυλα έχει, ούτε και από την μύτη. Σταμάτα λοιπόν να κοιτάς τους άντρες εκεί. Αρκετά.

Και όμως, είναι πιθανό ένα πέος να σπάσει

Μία βίαιη διείσδυση, σεξουαλικά ακροβατικά ή ένας έντονος και επιθετικός αυνανισμός μπορεί να το βάλει στον γύψο. Κατά τη διάρκεια της στύσης, το πέος γεμίζει με πέος. Αν κατά τη διάρκεια της στύσης αυτό λυγίσει απότομα, μπορεί να προκληθεί ρήξη σε έναν από τους δύο κυλίνδρους που βρίσκονται στο εσωτερικό του πέους. Πρόσεχε λοιπόν να μην παραείσαι άγρια στο κρεβάτι, γιατί υπάρχει κίνδυνος το αγαπημένο “εργαλείο” του αγαπημένου σου να γεμίσει μώλωπες και να πρηστεί. Άουτς καλέ.

Δεν χρειάζεται το μυαλό για την εκσπερμάτιση

Η εντολή για την εκσπερμάτιση έρχεται από τον νωτιαίο μυελό και όχι από τον εγκέφαλο. Άκου τώρα.

cosmo