Μεγαλύτερη διάρκεια στο κρεβάτι! Ειδικοί στο sex σου λένε πώς.

Εντάξει, μπορεί να μην είσαι ο  “One Minute Man” που ανέφερε η Missy Elliot το 2001, αλλά αν ψάχνεις ακόμα τρόπους να έχουν μεγαλύτερη διαρκεια οι στύσεις σου (και μεγαλύτερης διάρκειας sex) , δεν είσαι ο μόνος.

Οι ειδικοί του sex συμφωνούν οτι αυτό είναι το πιο κοινό πράγμα για το οποίο οι άντρες νιώθουν ανασφάλεια, αλλά δεν χρησιμοποιούν πάντα τις σωστές μεθόδους. “Φυσικά, όλοι οι άντρες έχουν τις δικές τους τεχνικές επέκτασης, απο το να σκέφτονται το ποδόσφαιρο μέχρι να μετράνε αντίστροφα στο κεφάλι τους.”αναφέρει η A.L. Harper, ένας ειδικός του sex και πρώην εκδότης ενός αντρικού αγγλικού περιοδικού. “Ωστόσο, αυτές οι τεχνικές απόσπασης μπορούν να καταλήξουν στο να γίνονται χειρότεροι στο κρεβάτι επειδή δεν δίνουν προσοχή στην ευχαρίστηση της συντρόφου τους.” Άν είσαι περίεργος να μάθεις τους πραγματικούς τρόπους γα να έχεις μεγαλύτερη διάρκεια, ρωτήσαμε τρείς κορυφαίους ειδικούς της βιομηχανίας να μοιραστούν τις συμβουλές που θα έδιναν στους πελάτες τους. – χωρίς να χρειάζεται Viagra

1. Μελέτησε το  Kama Sutra. “Υπάρχει μια τεχνική που αναφέρεται στο  Kama Sutra για την καθυστέρηση της εκσπερμάτωσης, που ουσιαστικά εκπαιδεύεις τον εαυτό σου να διαρκεί περισσότερο.” λεέι η Harper. Συμβουλεύει τους άντρες να ξεκινούν σιγά, χωρίς περισσότερες απο μια διεισδύσεις κάθε τρία δευτερόλεπτα. “ Έπειτα θα χτίσει περισσότερες διεισδύσεις αργά μέσα σε 4 ή 5 λεπτά, μέχρι να κάνει μια διείσδυση το δευτερόλεπτο.” Άν ο άντρας αρχίσει να νιώθει οτι πρόκειται να ολοκληρώσει, θα πρέπει να σταματήσει και “να κρατηθεί μέσα στη σύντροφό του μέχρι να επανακτήσει τον έλεγχο. Μετά ξεκινάει την όλη διαδικασία ξανά.”

2. Ξεπέρασε το κεφάλι σου. “Το άγχος της απόδοσης είναι ο υπ’αριθμόν ένα δολοφόνος της διατήρησης της στύσης.” λέει ο προπονητής του sex  Dr. Patti Britton, ένας πιστοποιημένος Κλινικός Σεξολόγος. “ Άλλαξε την σκέψη σου σε μια πιο σίγουρη εσωτερική φωνή σε αντίθεση με μια φωνή ανησυχίας.” Ο Britton εξηγεί οτι μια ” αυτο – εξουθενωτική νοοτροπία” είναι αυτό που καταρρίπτει τους άντρες. ” Όταν αρχίσεις να νιώθεις άγχος, η στρατηγική είναι να σταματήσεις, να πάρεις μια ανάσα και μετά να συγκεντρωθείς στο πώς νιώθει το σώμα σου. Ξεπέρασε το κεφάλι σου και μείνε στο σώμα σου – συγκεντρώσου στα συναισθήματα που το σώμα σου παράγει για εσένα.”

3. Άλλαξε τα πράγματα.  Το καλύτερο πράγμα να κάνεις όταν πλησιάζεις στο τέλος; Μετά την επιτάχυνση, συμβουλεύει η ειδικός Catherine Toyooka, .“Δοκίμασε να την πειράξεις. Βγάλε το πέος σου έξω και τρίψε μόνο το κεφάλι του αισθησιακά πάνω και κάτω ανάμεσα στα χείλη του αιδοίου της. Ο κόλπος έχει πολλές νευρικές απολήξεις συγκεντρωμένες στο κατώτερο τμήμα του κολπικού καναλιού, κι έτσι αυτή η κίνηση θα εξακολουθεί να είναι πολύ απολαυστική για εκείνη.”

4. Επιβράδυνε!  “Αντί για την σφυρηλάτηση γρήγορου ρυθμού που τόσο πολύ αρέσει στους άντρες, δοκίμασε να πάρεις το χρόνο σου¨ λέει η Toyooka. Το Sex σε ένα αργότερο ρυθμό οδηγεί σε μια πιο ενωμένη εμπειρία και για τους δύο. ” Είναι περισσότερο αισθησιακό, γιατί ενδιαφέρεσαι και εξερευνείς το υπόλιπο σώμα της. Φίλα το λαιμό της, ανέπνευσε στο αυτί της, άφησε τα χέρια σου να εξερευνήσουν απαλά το κορμί της.” αναφέρει. Το πιο σημαντικό πράγμα να έχεις στο μυαλό σου που θα σε βοηθήσει να διαρκέσεις περισσότερο; Απόλαυσε το ταξίδι που θα σε οδηγήσει στον προορισμό σου.

5. Μην πηγαίνεις βαθιά . “Άν νιώθεις οτι μια συνεχής βαθιά διείσδυση θα φέρει έναν πολύ γρήγορο οργασμό, προσπάθησε να διεισδύεις μόνο στο χαμηλότερο μέρος του κόλπου της, με άλλα λόγια, κάνε ρηχές διεισδύσεις” αναφέρει η IToyooka. “Επίσης, η εναλλαγή ρηχών και βαθιών διεισδύσεων μπορεί να σε κάνει να διαρκέσεις περισσότερο και θα κάνει και την εμπειρία πιο διασκεδαστική!”

6.Πίεσε . Ο Britton προτείνει στους άντρες να εξερευνήσουν την ” τεχνική της πίεσης”. “Υπάρχουν τρείς περιοχές στο πέος όπου η πίεση μπορεί να βοηθήσει εναν άντρα να διατηρήσει την στύση του.  Για αρχή, κάνε ένα σφιχτό δαχτυλίδι με τον δείκτη σου και τον αντίχειρα γύρω απο τη βάση του στελέχους όταν είναι σε στύση, σαν να κάνεις ένα δακτύλιο. Βοηθάει να κρατήσεις τη ροή του αίματος στο πέος. Το δεύτερο: Άσκησε πίεση στην κάτω πλευρά του κεφαλιού. ” Αυτό είναι ένα αρσενικό hot spot με πυκνά νεύρα.” λέει ο  Britton says. Και τέλος, πίεσε στο ” περιναίο”  ή στο σημείο ανάμεσα στον πρωκτό και στη βάση των όρχεων. “ Θα νιώθει σαν την άκρη της μύτης. Αν πιέσει με το δάχτυλό του, θα βοηθήσει στην καταστολή της πρόωρης εκσπερμάτωσης.”

mascle and fitness