Μαρία Σολωμού: Ξαφνιάζει με την πιο αποκαλυπτική της φωτογράφιση! (ΦΩΤΟ)

Η Μαρία Σολωμού παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Down Town, η οποία μάλιστα συνοδεύτηκε και από μια «καυτή» φωτογράφιση της γνωστής ηθοποιού!

solomou

Έχεις γενικά, το άγχος της ομορφιάς;

Δεν έχω κανένα τέτοιο άγχος. Ποτέ άλλωστε δεν ένιωθα όμορφη, με την κλασική έννοια. Διαφορετική ναι, όμορφη όχι. Δεν έχω ούτε το τέλειο σώμα ούτε το τέλειο πρόσωπο. Δεν φρικάρω όμως.

solomou2

Σε ποια κατηγορία γυναικών ανήκεις, σε εκείνες που μεγαλώνουν όμορφα;

Δεν ξέρω. Αυτό που ξέρω είναι ότι από τα 20 χρόνια μου μέχρι σήμερα οι διαφορές πάνω μου είναι τεράστιες. Καταρχάς, τη δεκαετία των 20 με 30 άλλαξε το σχήμα του προσώπου μου, όπως συμβαίνει στις περισσότερες γυναίκες. Είχα μαγουλάκια τα οποία απεχθανόμουν. Από τα 30 και μετά άρχισε η μετάλλαξη. Έφυγε το λίπος από το πρόσωπο και εμφανίστηκαν γωνίες. Από τα 30 στα 40 τώρα, αναρωτιέμαι αν θα ξαναγυρίσει πίσω να καλύψει καμιά ρυτίδα, αλλά δεν το βλέπω. Επίσης, από μια ηλικία και μετά πρέπει να αποφασίσεις πλέον αν θα έχεις ωραίο ποπό ή ωραία μούρη.

solomou3

Εσύ τι αποφάσισες;

Εγώ αποφάσισα να έχω ωραίο ποπό, ή για να στο πω καλύτερα να μην έχω ποπό, γιατί δεν μου αρέσει να εξέχει κάτι. Σιχαίνομαι αυτή την τάση «Kardashian». Θέλω το σώμα μου να είναι πολύ αδύνατο, χωρίς να προεξέχει τίποτα. Μου αρέσει ο σωματότυπος μοντέλου. Ένα «αγορέ» σώμα που δεν έχει πολλά να ξεχειλίζουν.

freddonews