Κορίτσια και αγόρια προσοχή! Ποιος είναι ο ιδανικός αριθμός σεξουαλικών συντρόφων για τους άντρες και τις γυναίκες

H Carrie Bradsaw αναρωτιόταν στο Sex and the City «Αν είσαι 30αρα γυναίκα και δεν θέλεις να παντρευτείς αλλά έχεις ενεργή σεξουαλική ζωή, είναι αναπόφευκτο να μην γνωρίσεις αρκετούς άνδρες. Αλλά πόσοι άνδρες θεωρούνται πολλοί άνδρες; Έχουμε πρόβλημα στον ρομαντισμό ή απλά είμαστε «εύκολες»;»

Και ναι ήρθε αυτή η έρευνα να σου αποδείξει αυτό που πάντα φοβόσουν!

Η κλασσική ερώτηση «Πόσους σεξουαλικούς συντρόφους είχες μέχρι τώρα;» κάνει τους περισσότερους ανθρώπους να ντρέπονται για τον εαυτό τους. Ποιος όμως τελικά θεωρείται «επιπόλαιος» και ποιος όχι;

Τα ποσοστά διαφέρουν σε άνδρες και σε γυναίκες.

Σύμφωνα με έρευνα του δικτύου ιατρικών και φαρμακευτικών υπηρεσιών «Superdrug onlne doctor», ο ιδανικός αριθμός των ερωτικών συντρόφων είναι ο αριθμός 7, με μικρές αποκλίσεις για τα δύο φύλα.

Συγκεκριμένα, για μία γυναίκα ο ιδανικός αριθμός σεξουαλικών συντρόφων είναι κατά μέσο όρο 7,5 ενώ, για τους άντρες «ιδανικός» αριθμός θεωρείται το 7,6 σύντροφοι.

Και αν θες να μάθεις πότε μια γυναίκα ή ένας άνδρας είναι «πολύ εύκολος» η έρευνα συνεχίζει:

Για τους άνδρες, μία γυναίκα είναι «επιπόλαιη» αν έχει κάνει σεξ με 14 άντρες κατά μέσο όρο στη ζωή της, ενώ για τις γυναίκες ένας άντρας είναι επιπόλαιος όταν έχει κάνει σεξ με 15,2 γυναίκες στη ζωή του.

Οι γυναίκες με τη σειρά τους απάντησαν ότι ο ιδανικός αριθμός σεξουαλικών συντρόφων για έναν άντρα είναι κατά μέσο όρο 7,6, ενώ θεωρούν υπερβολικό να έχει κάνει ένας άντρας σεξ με περισσότερες από 15,2 γυναίκες κατά μέσο όρο.

Το καλό της έρευνας (και το μόνο) είναι ότι φαίνεται πως οι αποκλίσεις και το χάσμα ανάμεσα σε άνδρες και σε γυναίκες φαίνεται να μικραίνει.

 

pasmina.gr