Κινήσεις ματ που βοηθούν τη στύση του

Ποιοτικά, το σεξ μαζί του είναι μοναδικό, συγκλονιστικό, θεσπέσιο. Ποσοτικά όμως;

Δεν θα έλεγες όχι για λίγη περισσότερη διάρκεια, έτσι δεν είναι; Όμως, πώς θα κάνεις τη στύση του να κρατήσει περισσότερο; Δοκίμασε αυτά τα απλά κόλπα που μπορούν και κάνουν τη διαφορά!

Τα προκαταρκτικά συντόμευσαν την κυρίως δράση:

Προσπάθησε να μην τον πνίξεις στα φιλιά, εκεί χαμηλά. Ειδικά αν έχετε μέρες να βρεθείτε ερωτικά, ξεκίνα με πεταχτά φιλιά στην μικρή του περιοχή και ώθησε τον να ασχοληθεί εκείνος περισσότερο μαζί σου.

Βρείτε τη σωστή στάση:

Καλό και το Κάμα Σούτρα, αλλά αξίζει να δοκιμάσετε στάσεις που να επιτρέπουν την καλύτερη κυκλοφορία του αίματος στο πέος του.

Η καλύτερη κυκλοφορία του αίματος οδηγεί στην επίτευξη καλύτερης και πιο δυνατής στύσης που μπορεί να έχει και μεγαλύτερη διάρκεια. Μια τέτοια στάση θα μπορούσε να είναι το σεξ στα τέσσερα ή το ιεραποστολικό με τα πόδια ψηλά από μεριάς σου. Όλα είναι θέμα βαρύτητας και σίγουρα οι στάσεις με σένα αμαζόνα από πάνω του θα πρέπει να έρχονται σε δεύτερη φάση.

Αν εσύ βρεθείς από πάνω, μπορείς με το ρυθμό που θα δώσεις, επιβραδύνοντας τον, να καταφέρεις να κάνεις τη στύση του να έχει μεγαλύτερη διάρκεια. Αν δεις το πέος του να μαλακώνει, κάνε σύντομη εναλλαγή, χάρισέ του μερικές στιγμές διεγερτικού στοματικού και συνέχισε ακάθεκτη από πάνω του ξανά!

Ναι στο προφυλακτικό:

Μπορεί να αποτρέπει μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη ή ένα σεξουαλικώς μεταδιδόμενο νόσημα, αλλά μπορεί να αποδειχτεί θησαυρός στην επιμήκυνση της ηδονής σας. Αν έχετε συνηθίσει να κάνετε έρωτα δίχως προφυλάξεις, κάντε μια αλλαγή. Δοκιμάστε να κάνετε σεξ με προφυλακτικό το οποίο μειώνει την αίσθηση του πέους του όχι δραματικά αλλά τόσο όσο χρειάζεται!

Αν πάλι χρησιμοποιείτε προφυλακτικό, η χρήση δύο προφυλακτικών δεν έχει καμία λογική. Μπορεί όμως ο αγαπημένος σου να επιλέξει ένα πιο ενισχυμένο προφυλακτικό με επιβραδυντικό.

Όχι όλο τα ίδια και τα ίδια

Αν έχετε συνηθίσει να κάνετε όλο τα ίδια και τα ίδια στο σεξ με την μια στάση να διαδέχεται ακριβώς την άλλη κάθε φορά, σίγουρα η στύση του θα έχει συγκεκριμένο χρόνο διάρκειας! Μπορείτε να δοκιμάσετε κάτι καινούργιο όπως το σεξ στα όρθια ή το σεξ σε ένα άλλο δωμάτιο.
Βάλε φραγμό στην συχνή του αυτοϊκανοποίηση:

Αν έχει αυτο ικανοποιηθεί λίγο πριν το σεξ, δύσκολα θα έχει τη γερή στύση που φαντάζεσαι. Φυσικά, και το αντίθετο, της πλήρους εγκράτειας μπορεί να έχει ως κατάληξη το να ολοκληρώσει εκείνος πολύ γρήγορα. Μην ξεχνάς πως αν είστε λίγο καιρό μαζί και είχε καιρό να κάνει έρωτα (μαθημένος να ικανοποιείται μόνο) μπορεί να βρει δυσκολία στο να ολοκληρώσει – κάτι που δεν σε χαλάει! Πόσο είναι αρκετό; Τόσο ώστε να μάθει να ελέγχει την εκσπερμάτωση του.

Σταμάτα ξεκίνα:

Όταν βλέπετε πως έχει φτάσει σε σημείο κορύφωσης αλλά εσύ έχεις δρόμο μπροστά σου, προσπάθησε να σταματήσετε οποιοδήποτε παιχνίδι έχει ξεκινήσει, τουλάχιστον για μερικά δευτερόλεπτα. Έτσι, είναι λες και ξεκινάτε από την αρχή και συνεχίζετε ακάθεκτοι για λίγους οργασμούς ακόμα!!

womenonly