Καθιστό σεξ: Τι εκπληκτικό συμβαίνει αν αναπνέετε ταυτόχρονα (εικόνες)

Οι αναπνοές στο σεξ και η καθιστή στάση 

Το καθιστό σεξ είναι μια από τις πολύ δημοφιλείς στάσεις όχι μόνο γιατί είναι ξεκούραστο αλλά και επειδή επιτρέπει τα σώματα να έρθουν σε πολύ στενή επαφή και να λιώσει κυριολεκτικά ο ένας μέσα στον άλλο. Τα βλέμματα συναντώνται και οι κορμοί γίνονται ένα, τι πιο διεγερτικό!

Περιέργως αυτή η σχάση φέρνει και χους δύο σε θέση ισχύος στο κρεβάτι.  Εκείνη είναι από επάνω, άρα μπορεί να ελέγχει το ρυθμό, την ταχύτητα και το βάθος των ωθήσεων, αλλά από την άλλη κάθεται στην αγκαλιά του και απολαβάνει την τρυφερότητα και την ασφάλεια που  της προσφέρει το αρσενικό ενώ παράλληλα υποτάσσεται στις άγριες διαθέσεις του.

Οι αναπνοές παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο σε αυτή τη στάση. Μπορείτε να εξασκηθείτε ώστε να συγχρονίσετε απόλυτα τα σώματά σας και να επιχειρήσετε να αναπνέετε μαζί, με τον ίδιο ρυθμό. Πολλά από τα ζευγάρια που το δοκίμασαν περιγράφουν την εμπειρία ως μοναδική, ένιωσαν την απόλυτη ένωση με το ταίρι τους. Πολλοί είναι και οι ειδικοί που τονίζουν το πόσο ευεργετικές είναι οι ταυτόχρονες αναπνοές στο σεξ.  Σύμφωνα με τον Sayaka Adachi, κλινικό σεξολόγο στο Σαν Ντιέγκο των ΗΠΑ οι ταυτόχρονες αναπνοές μπορούν να προσφέρουν  έναν έντονο συναισθηματικό δεσμό ειδικά αν ο ένας σύντροφος κοιτά τον άλλο αλλά και είναι πολύ πιθανό να οδηγήσουν στον πολυπόθητο οργασμό που λίγα ζευγάρια καταφέρνουν.

AdTech Ad

boro