Η Maddy είναι λόγος για να παρανοήσεις

Η εβδομάδα βρίσκεται ακόμα στην Τρίτη της, αλλά το ξέρεις και το ξέρουμε πολύ καλά ότι όλο το βάρος είναι στις δύο πρώτες μέρες της. Άπαξ και περάσουν αυτές, τότε είναι σα να έχει έρθει Σαββατοκύριακο. Η Τετάρτη είναι η μέρα της μετάβασης, η Πέμπτη κι η Παρασκευή φεύγουν γιολαριστά. Κι επειδή οι δύο πρώτες μέρες είναι οι βαριές και είσαι στο χείλος της παράκρουσης, ένεκα και του ήλιου, είπαμε να σε σπρώξουμε στο κενό. Όχι εμείς δηλαδή, αλλά η Maddy.

Είναι ένα κορίτσι που κρατάει κρυφό το επώνυμο του. Στο προφίλ της στο Instagram λέει απλώς Maddy Ml. Και ακολουθούν οι ιδιότητες της. Μοντέλο, ηθοποιός και γενικά κορίτσι που βρίσκεται μέσα σε τέτοιες υποθέσεις, η Maddy κατάγεται από τον Καναδά και διαθέτει προσόντα που μπορεί να τα έχεις δει πολλές φορές, αλλά δεν υπάρχει λόγος να τα αρνηθείς ακόμα μία.

Το πρόσωπο της ισορροπεί μεταξύ cute και πολύ σέξι, αλλά τα ενδιαφέροντα βρίσκονται όσο πας προς τα κάτω. Το στήθος της είναι εξόφθαλμο στο φαίνεσθαι και μπόλικο στο είναι, διάσπαρτα τατουάζ καλύπτουν το δέρμα της που σε γοητεύει αφάνταστα.

toratora