Η Lais Ribeiro είναι το απόλυτο κορίτσι για καλοκαίρια

Υπάρχει μια ελληνική ατάκα που λέει πολλά για την χώρα μας, αλλά και για αυτό που έχουμε μέσα μας. Από Μάρτη καλοκαίρι κι από Αύγουστο χειμώνα. Τα τελευταία χρόνια βέβαια δεν ισχύει τίποτα από τα δύο. Τον χειμώνα τον ακούς να έρχεται από αρχές Δεκέμβρη και τον καλοκαίρι το μυρίζεις από τις Αλκυονίδες μέρες. Όπως η σημερινή. Και όχι μόνο. Υπάρχει και η Lais Ribeiro που το κάνει πιο έντονο.

Η αλήθεια είναι ότι δεν ζήσαμε και κανένα τρομερό κρύο για να σκεφτόμαστε τις πιο ζεστές μέρες, αλλά όταν βλέπεις ότι η Lais Ribeiro βρίσκεται με μαγιό σε μια εξωτική παραλία, γεμάτη φοίνικες, το μυαλό σου θα κάνει αυτόνομα το χρονικό άλμα και δεν θα σε ρωτήσει. Γιατί η Lais Ribeiro είναι το ιδανικό κορίτσι για να χωρέσει στην εικόνα που έχεις σχηματίσει για το καλύτερο καλοκαίρι της ζωής σου. Και τα καλύτερα είναι αυτά που δεν έχεις ζήσει ακόμα.

Με την Lais όμως έρχονται πάντα πιο κοντά. Σιγά σιγά μπαίνουμε στην περίοδο που όλες οι φίρμες θα μας «πετάνε» φωτογραφίσεις από νέες κολεξιόν με μαγιό και φέτος η Lais Ribeiro έχει ισχυρή θέση στην καμπάνια της Victoria Secret. Με όλα τα μαγιό της σε μπραζίλιαν μορφή και τα ζουμερά της οπίσθια να παραμένουν ελεύθερα, τότε θα αντιληφθείς ότι είναι ο ορισμός του κορίτσι για καλοκαίρια.

toratora