Η Irina Shayk έχει γυμνά οπίσθια και στήνεται στην πολυθρόνα

Πριν λίγες μέρες στην Αμερική γιόρταζαν το περίφημο Thanksgiving τους, τις Ευχαριστίες δηλαδή και μπορεί η Irina Shayk να προέρχεται από μια παραδοσιακή αντίπαλο των ΗΠΑ, αλλά μιας και ζει καιρό εκεί και έχει και δεσμό σοβαρό με τον Αμερικάνο Bradley Cooper, είπε να το γιορτάσει δεόντως. Και το έκανε με έναν τρόπο που είναι αντάξιος της φήμης της.

Αν έπρεπε εμείς οι υπόλοιποι να ήμασταν ευγνώμονες για κάτι και να πούμε Ευχαριστώ σε κάποιον, τότε θα ήταν για χάρη γυναικών σαν την Irina Shayk. Μπορεί για την πλειονότητα ημών των κοινών θνητών να αποτελεί ένα πιο άπιαστο όνειρο πεθαίνεις, αλλά να ‘ναι καλά το Instagram που εξυπηρετεί τις φαντασιώσεις των απανταχού αρσενικών. Και με τη φωτογραφία που ανάρτησε η Irina πριν δύο μέρες είναι σίγουρο ότι θα ακουστούν πολλά ταυτόχρονα Ευχαριστώ.

Ένα ντοκουμέντο από μια φωτογράφιση που έκανε τον περασμένο Μάιο είπε να θυμηθεί η Irina για να δείξει την ευγνωμοσύνη της για τη φετινή χρονιά που έζησε, μιας και την ξεκίνησε με τον Cristiano Ronaldo, αλλά την τελειώνει πολύ πιο ευτυχισμένη, με τον Cooper. Επίσης είχε και συμμετοχή σε τρομερές φωτογραφίσεις. Μία από αυτές για χάρη του φωτογράφου Mert Alas, όπου διάφορα μοντέλα ποζάρουν ημι- ή και εντελώς γυμνά.

Η Irina προτίμησε το πρώτο, αλλά ουδόλως χαλάει αυτό, αφού χωρίς να φοράει εσώρουχο, σκύβει μπροστά σε μια πολυθρόνα.

gimna-opisthia-irina-shayk-1

toratora