Η νέα μόδα στο instagram είναι οι… Belfies – Οι selfies της πίσω όψης!

Οι selfies είναι πλέον ντεμοντέ. Όσοι ακολουθούν την μόδα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης θα πρέπει να γνωρίζουν πως πλέον έχουμε περάσει σε άλλο επίπεδο.

Δεν χρειάζεται πια να κάνεις duck face και να στέλνεις φιλάκια κρατώντας το κινητό απέναντι σου αλλά να το γυρίσεις πίσω σου. Οι belfies είναι οι φωτογραφίες της πίσω όψης σου! Διαλέγεις όποια πόζα θες αρκεί να φαίνονται ωραία τα οπίσθια του και κάνεις κλικ για να τραβήξεις την belfie σου!

Πρόκειται για έναν ακόμη σύγχρονο νεολογισμό που προέρχεται από τις αγγλικές λέξεις selfie και bottom και εννοεί την αυτοφωτογράφιση… οπισθίων!

Τη συγκεκριμένη τάση έκανε μόδα η Kim Kardashian, για να αναδείξει τους γλουτούς της. Μάλλον από αυτή εμπνεύστηκαν οι δημιουργοί του belfiestick (το ανάλογο selfo-κονταρο για την πίσω όψη), το οποίο κοστίζει 50 ευρώ και είναι μοναδικά σχεδιασμένο για να λυγίζει και να τραβάει φωτογραφίες και είναι «μια λύση για όλα τα πίσω προβλήματα σου!» .

Οι φωτογραφίες όπως είναι φυσικό προκαλούν πανικό στα  social media.  Ριάνα, Σοφία Βεργκάρα, Lady Gaga, Κάντις Σουάνπολ, Χάιντι Κλουμ, Κέλι Μπρουκ, Κρίσι Τέιγκεν, Τζοάνα Κρούπα, Τζένιφερ Λόπεζ, αδερφές Καρντάσιαν και πολλές ακόμα γυναίκες – φωτιά φωτογραφήθηκαν για τα μάτια μας και μόνο!

 

 

 

 

 

 

 

Υπάρχουν όμως και «άσημες» που χάρις τις belfies όχι μόνο έγιναν διάσημες, άλλα κατάφεραν να βρουν και δουλεία επειδή είχαν εκτός από όμορφα οπίσθια πολλούς followers και αρκετές εταιρείες της προσέγγυσαν για να διαφημιστούν.