Η Μαρία Μενούνος κάνει teasing: Κατεβάζει τη μπλούζα και τρελαίνει με το στήθος της

Όταν την μάθαμε πριν από καμιά δεκαετία σχεδόν γελούσαν και τα μουστάκια μας που είχαμε μια Ελληνίδα, μια γυναίκα που δεν έχει απλώς ρίζες ελληνικές, αλλά έχει συνήθειες ελληνικές και τηρεί και παραδόσεις, η οποία να βρίσκεται στην αφρόκρεμα της σόουμπιζ και να παίρνει συνεντεύξεις από ηθοποιούς παγκόσμιας εμβέλειας. Και δεν ήταν μόνο αυτό.

Η Μαρία Μενούνος ήταν και είναι μια πολύ όμορφη γυναίκα, με τα μεσογειακά γονίδια να είναι ευκρινή στην εξωτερική της εμφάνιση και τον αέρα της δόξας να της δίνει ακόμα περισσότερους πόντους. Στο παρελθόν είχε ένα ατύχημα όταν βγαίνοντας από τη θάλασσα το μπικίνι της είχε μετακινηθεί και όλος ο κόσμος είχε την απόκρυφη περιοχή της. Αυτή τη φορά φροντίζει η ίδια να τρελάνει επίτηδες τους άντρες με ένα βίντεο που είναι ο ορισμός του cockteasing.

Σε ένα βίντεο 8 δευτερολέπτων που ανάρτησε ένας από τους συνεργάτες της, η Μαρία Μενούνος έχει την κάμερα ζουμαρισμένη πάνω της κάνει γκριμάτσες και μετά από λίγο βάζει το χέρι στην μπλούζα της, την κατεβάζει και ξεπετάγεται το στήθος της. Το σαρδόνιο γέλιο της που ακολούθησε ήταν ένα ξεκάθαρο μήνυμα του στυλ «Ναι, το ξέρω ότι σας αρέσω και γι΄αυτό θα παίξω μαζί σας».

 

toratora